onsdag 24 oktober 2012

Så fel det kan bli.....

 
 
 
Något känns väldigt fel......just nu står dessa två krokusar i blom i rabatten här hemma. Vet inte riktigt vad dom tror att det är för årstid men lite fel har dom allt.
 
I går hände det mig något som gör mig så glad att det finns hjälpsamma och snälla människor. I går morse hade jag tid till röntgen för att få klarhet i vad felet kan var i min fot som jag har haft problem med sen innan sommaren. Väl inne i stan fick jag snabbt en parkerings plats och när jag for fram till p-automaten lite halv stressad för som vanligt är jag ute i sista minuten så upptäckte jag att min plånbok inte fanns i väskan. Då kom jag på att den låg kvar i den andra jackan från gårdagen där jag hade lagt den efter träningen...fa..n vad gör man? Det kom två tjejer i min egen ålder och skulle trycka biljett och då frågade jag som värsta tiggare om jag kunde få låna en tia och såklart erbjöd jag mig att sätta in på deras konto men absolut ville dom hjälpa men inte ville dom ha tillbaka. Jag säger bara TACK  SNÄLLA FÖR ER SOM FINNS OCH GER EN HJÄLPANDE HAND, TACK väl inne på röntgen bara väntade jag att dom skulle begära legitimation men frågan kom aldrig, tack och lov. Både stora och små gärningar är värda hur mycket som helst och tänk så härligt det känns..:))
 

 
 
Nu undrar ni varför jag har lagt in denna bilden från i sommras då jag gjorde jordgubbs och fläder saft....jo det är så att jag har sålt min allra första bild och det blev just denna. Även om det inte rör sig om några mängder av pengar så blir man allt lite stolt.
 
 
Ha en underbar mitt i veckan alla goa som tittar in
Kram Anna
 
Tack för alla tips i förra inlägget, jag tror nog att det ska bli ett eldfat för jag tycker det är jätte fint och lovar att både visa och berätta hur det blir :)
 
 
 
 


11 kommentarer :

Åse sa...

Kul att hitta hit till din trevliga blogg, grattis till den sålda bilden, vacker är den . Ha en fin onsdag !

Mamma med ambitioner sa...

Klart jag vill fika.
Skicka mig ett sms om när du kan.
0734-220589
Kram finaste kusinis :)

MyGarden sa...

Dina krokusar ser ut som höstkrokus och det är helt normalt för dem att blomma vid denna tiden :-) Grattis till din sålda bild, den är riktigt fin.
Kram
Ann

Anna Vattenkanna sa...

Grattis till försäljningen - läcker bild! Men dina krokusar ska nog blomma nu eftersom det ser ut som höstkrokusar - så läckra de är med pistillerna som viftar!

Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Man blir så rörd när man blir hjälpt sådär utan att bli ifrågasatt, det underlättar och man får tron på människor tillbaka.

De små krokusarna är ljufveliga!

Och så kul att få sälja en bild! Gratulerar! Men det är du värd.

Agneta kram

Ninnis sa...

Grattis till den sålda bilden....=)
Härligt med hjälpsamma människor...dom är många men omnämns sällan...!!!

Kram Ninni

Marina sa...

Oj, sålt en bild!? Va spännande.

Man blir så varm och lycklig i hjärtat när man träffar på hjälpsamma människor sådär. Härligt!

Kram

Katarinas trädgård sa...

Så roligt att du sålt en bild, grattis! Och skönt att det finns hjälpsamma människor, för det gör det!
Resan går till Röda havet, där det ska snorklas!
Kram
Katarina

Törnrosa sa...

Underbar saftbild, grattis till att få den såld. Och underbar höstkrokusbild, de är så himla söta. Mina har precis börjat sticka upp sina små huvuden.
Hej hopp!

Lottas Fotografi sa...

Grattis till den sålda bilden! Somrig och fin :)
Har själv tänk att jag skulle vilja prova att sälja en del av mina bilder, men vet inte riktigt var man ska börja. Har du några bra nybörjartips?
Mvh Lotta

Cilla sa...

HEj Anna!
Krokusen i din rabatt som du fotat heter Tidlösa och är väldigt giftig! Googla på den så får du veta. Den lurade mig också att den var en krokus.

Cilla♥