torsdag 20 december 2012

Fina julklappar....Samtliga bilder lånade på nätet.

Att få ge bort en vackert inslagen julklapp gillar jag. Det är så roligt att få göra dom fina och vackra och sen att få överlämna till någon som knappt vill öppna den....
Varje år handlar jag hem olika dekorations saker och fina papper för att förverkliga mina fina julklappar. Men det blir aldrig som jag har tänkt, nästan alltid är jag ute i sista minuten och låter gärna personalen i affären slå in mina paket. Vissa butiker gör jätte fina paket som man gärna ger bort, andra...tja sådär men alla kan ju inte vara proffs, eller? Sen hör det ju till saken att jag själv inte är något proffs men roligt är det i alla fall.
När jag ger bort kläder brukar jag använda andra lådor än dom man får i butiken, det gör det lite mer spännande. Så just nu är det låd jakt på jobbet för jag har några fina paket att slå in.

Ha en härlig dag
Kram Anna

3 kommentarer :

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Tittar in en liten sväng och önskar dig GOD JUL !!!
Simma lugnt, kram från Maria ♥

Snäckskalsdalen. sa...

Jag har nog en släng av den där ångesten över paketen jag också, jag ser mig sitta och pyssla med vartenda paket och göra det så där underbart när jag i själva verket är ute i sista minuten och inte hittar etiketterna eller nåt annat viktigt!
Märkligt!
Agneta kram

Ymmeli sa...

God jul og godt nyttår ønskes deg og dine! Blogghilsen fra Ellen.