måndag 17 december 2012

Miss you....Tre månader har gått och vi saknar dig lika mycket som det vore igår. Det är svårt att gå vidare utan dig även om jag förstår att man måste. När jag tittar på någon av mina många bilder av dig så knyter det sig i hjärtat som jag saknar dig. Du betydde mycket för mig och vår familj, du var vår "lilleman".
Jag saknar dig min finast vän. Ditt härliga välkomnande, din mjuka päls, våra underbara promenader, våra härliga stunder, din kalla nos mot min kind, dina nätta pussar, din oerhörda värme och att du var min och jag var din.

Jag hoppas du har det bra i Nangijala min vän.
Kram Anna


7 kommentarer :

Mamma med ambitioner sa...

Tusen miljoner kramar till dig

Helena sa...

Åh nu fick du mig att fälla en tår...dessa underbara vänner det är så tungt när de lämnar oss.Jag försöker fokusera på alla roliga stunder.Allt mys man haft :-)
En dag kanske du får en ny härlig hårig vän :-)
KRAAAM till dig Anna!

It's me sa...

Oh Anna...i feel your pain...tears falling out of my eyes......i wish i could do something for you.....i am so afraid our time is comming with Iris i think...she is 13 years now.....an old lady......warm hugs and kisses from me...xxx...

Laila sa...

Även jag får tårar i ögonen. Fasar för den dag det är dags för vår Tim att lämna oss...
Kram

AnnaHelena sa...

Ja, det är hemskt när våra husdjur måste lämna oss. Det blir verkligen obeskrivligt tomt. De är ju en del av familjen. Vi har haft två hundar, och jag vet hur mycket jag grät och hur tomt det blev efter dem.
För två veckor sedan fick vi avliva vår katt. Det var också hemskt. Han blev sjuk, annars hade vi kunnat fått behålla honom i några år till.
Alvin var ju inte så gammal heller. Det måste kännas extra tråkigt.

Kram // AH

Snäckskalsdalen. sa...

Jamen, han har det bra, lille Alvin, han har säkert träffat våra vovvar, Kalle och Tingeling och dom busar och leker och har det bra och har inte ont nånstans och mår jättebra!
Kramar

Marina sa...

Det gör ont att mista en kär vän, fyrfota eller tvåfota.

Många kramar!