onsdag 16 januari 2013

Äntligen snö.....Nu har jag tillbringat nästan tre dagar i sängen med feber och en förskräcklig hosta, har tack och lov sovit den mesta delen av tiden trots hostan. Det är verkligen fy attans vad tråkigt det är att vara sjuk, ja jag vet här  klagar jag efter bara någon dag, det finns dom som lever med sjukdomar och inte klagar för det.  
En stund idag tillbringade jag i soffan då jag bar låg och tittade ut i trädgården och på snön som singlade sig ner. Snö är underbart och det var så härligt att bara få titta och njuta. Det blev en hel del av det till slut och jag skulle så gärna vilja ta mig ut och gå en runda men får se om det är någon bättring i morgon.


Den sista bilden är tyvärr en väldigt dålig bild tagen genom fönstret och vinkelen från soffan var inte helt enkel, herr koltrast har bänkat sig under kronan. Jag önskar att jag hade varit i trädgården och tagit en fin bild på honom där i kronan.

Mitt i feber och host attacker var jag såklart tvungen att väga mig i måndags men glömde skriva och berätta för er. Efter bantning i en vecka stod vågen på -3 kg, jippi....

Idag missar jag ett viktigt möte på jobbet och det gör det inte lättare att vara hemma. Jag har alltid skuld känslor när jag är sjuk, vilket tack och lov inte är så ofta. 

Tack för alla era snälla krya på mig hälsningar, Kram till er

Ha det
Kram Anna

4 kommentarer :

Marina sa...

Skuld ska du inte ha. Det hjälper ingen. Lätt att säga men svårt att genomför, jag vet.

Det är så underbart fint med snön nu och jag hoppas du mår bättre imorgon.

Kram

Anonym sa...

Hej Anna !
Började av en händelse följa din blogg ... letade efter mysiga hemmiljöer och plupp hamnade jag här hos dig ... går nu in o tittar till dig titt som tätt ... känner så väl igen mig själv i olika situationer du beskriver ... härligt kunna bli glad o glädja sig åt dina situationer lika väl som att följa det som inte är lika roigt ... som ex din lilla änglahund Alvin ... underbara bilder du lägger ut o härliga reccept ... blir glad av att kika in på din sida .... trist för dig ligga nerbäddad hoppas du snart ska krya på dig ... kramar Rose-Marie zon 5 som önskar hon tillhörde zon 0 ... :)

Katarinas trädgård sa...

Usch och fy, stackars dig som är sjuk! Men å andra sidan är det ju inget uteväder, tycker åtminstone jag som inte gillar snö och kyla, som bekant...
Söt koltrast, han kunde gott sitta kvar i kronan och vara dekorativ!
Krya på dig!
Kram
Katarina

AnnaHelena sa...

Det ser så fint ut i din trädgård med snön som ligger så vit över alla växter och ditt fina "pynt". Gillar verkligen din mossklädda krona och ställningarna där på bilden!

Hoppas du mår bättre nu!

Kram // AH