fredag 18 januari 2013

Fredags mys....Så var det fredag igen, var tog denna veckan vägen, tänk att jag har sovit bort en hel vecka! Inte klokt.
Men det är väl bara att ta och gå vidare, i dag är jag uppe ur sängen men helt utan ork och kraft. Ska försöka fixa lite med tvätten för korgen är överfull och jag hoppas kunna renbädda, det finns inget skönare än att krypa ner i en ny bäddad säng.....
Fast jag måste säga att det är rätt så mysigt med fredagar, det är ju fredagsmys.....det är en speciell känsla när man vet att man har en ledig helg framför sig. Ska se om jag kan komma på och göra något riktigt mysigt gott till familjen ikväll, dom har alla hjälpts åt hela veckan och fixat och servat sin mamma, tack mina älsklingar.

Det är så vackert i trädgården nu när vi äntligen fick lite snö igen. 

Ha en härlig helg
Kram Anna


4 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, du har också haft den eländiga förkylningen med hosta, så var det här också och så blev jag väl kall eller nåt när jag var nästan bra och så kom det en gång till och det vart antibiotika och nu är jag övertrött.....men är det inget värre så får man ta det.
Vilka vackra gräsbilder du hade i förra inlägget!
Agneta kram

Ewa`s Galleri sa...

Vad skönt att du är på benen och på väg åt rätt håll igen
Visst är det något visst med fredagar
ha en skön kväll

Marina sa...

Fredagsmys är det även här. Me like!

Kram

AnnaHelena sa...

Så eländig man känner sig när man blir så sjuk att man blir sängliggandes. Tur att det inte händer så ofta...(peppar, peppar...) Och så skönt det är när man börjar kunna vara uppe igen! Hoppas att du får en fin helg och börjar piggna på dig nu!

Kram // AH