onsdag 30 januari 2013

Tack...Tack snälla för att ni står ut med mitt ständiga hund prat och tack till er som skriver en rad, jag blir alltid lika glad när någon skriver en hälsning att ni läser min enkla blogg, det värmer.

You all make my day

För att då prata lite mer hund så håller vi på och diskuterar korta flicknamn, på förslag är än så länge från hela familjen är:
Ella, Vilda, Alma, Enya, Älva, Wilja, Sandy, Wella, Nova, Ally, Siri, mfl. Listan har även andra namn som vi tycker är fina men kopplar ihop med någon annan person eller hund. Som Iris, Maja, Semi, Leia, Wilma, Amber och Ronja. Min favorit är Ella..
Mina nya små lyktor köpte jag i Köpenhamn i julas, en enkel modell större vinglas och sen en skärm som man enkelt rullade som en lamp skärm. Dom får hänga med ett tag, ibland behöver det bara bytas ut lite...


Ha en härlig mitt i veckan
Kram Anna


5 kommentarer :

Anonym sa...

Hej igen!
Så svårt att få till rätt namn.
Vi hade många namn på våran lilla busa. Wilja var ett och Mynta ett annat, men en dag sa det bara klick
hon var ju så crazy ja så blev det Daisy. Inte orginellt precis men passar henne. ( jag kallar henne Busan ) Hälsning från Skånska Barbro

Anonym sa...

Hi hi förstår att din favorit är Ella, det heter min ena labbe:)
Jag gillar ju korta namn som är lätta att ropa och som hörs bra. Namn jag har/har haft på labbarna: Pia, Ella, Maja, Gina, Emma och Mandy.

//Boije

Anonym sa...

Hej Anna,
Förstår att Du saknar Alvin men så kul det kan bli med en ny liten hund. Wilda tycker jag också är fint. Kul att Viktor fått lite timmar på skolan och det måste vara skönt att ha honom hemma. Ha det bra. Kram Tina

Anonym sa...

Hej! Det gäller att hitta rätt namn - vilket är svårt! Kul är ju om man använda namnet från stamtavlan eller i alla fall en del av det! Min goldentik heter Selma - men kallas för Semlan! Och, det ska hon få en på, "semmeldagen",

Snäckskalsdalen. sa...

Å, har ni satt upp er för vovve! Så glad jag blev, det är det som fattas, en vovve och det blir liksom helt igen. Även om det inte är samma vovve som förut så hjälper det, jag lovar.

Det är ju så mysigt med valp. Vi pratade häromdagen om att det skulle vara roligt med två hundar igen, men vi får se, det var bara lite löst. Det räcker så gott med en!

Nu längtar jag efter er hund!

Agneta kram