fredag 1 februari 2013

Ny månad....
Efter många veckors övertid är jag trött, tiden vill inte räcka till och energin i kroppen sinar. Usch vad jag klagar, det är mycket som händer nu framförallt på jobb. Man rensar i organisationen och jag är glad om jag får behålla jobbet. Jag är ledsen för dom som redan har fått beskedet att dom får gå hem samtidigt som jag är glad att jag fick stanna. 
Jag tycker det är skrämmande att man varje dag hör att det är massor som förlorar sina jobb, tex som jag hörde på radion när jag körde hem igår. Telia har gått med miljarder i vinst men måste säga upp 900 personer......nu hänger jag inte med, bara för att aktieägarna vill ha ut mer pengar så rensar vi lite personal. Undrar varför dom gjorde vinsten från början!!!

Ledsen att ni mest har fått deppiga Anna sista tiden men livet går lite upp och lite ner och när man är lite ner så kan det förhoppningsvis bara bli bättre. För att pigga upp mig själv lite blir det ett bio besök ikväll med kolleger för att se Les Miserables, det ska bli super roligt. På lördag bär det av med andra goda vänner för att titta på JOHAN GLANS och hans World Tour, i sydsvenskan kan man läsa om en given succé, så det blir en piggare och gladare Anna efter denna helgen vill jag lova, precis vad jag behöver.
I helgen ska det badas och njuta för Anna ska piggna till.

Jag längtar till våren och ljuset och det ska bli roligt att få fortsätta med planetering och planering i rabatterna runt vårt spa. Utekök och soffa står på agendan i årets fixa...


Ha ett härligt fredagsmys
Kram Anna

7 kommentarer :

Anonym sa...

Hej,
Ibland måste man få klaga och det är ofta lite segt vid denna tiden på året men nu går vi framåt och som du skriver kan det bara bli bättre. Många kramar Tina & en riktigt Trevlig Helg!

Snäckskalsdalen. sa...

Den här vintern, som jag nog tycker varat i ett helt år nonstop (!), suger ju musten ur den mest energiska. Jag har aldrig varit så trött och seg som nu, därmed inte sagt att jag är så energisk.....Vi har haft sol hela förmiddagen men nu har dimman rullat in över vår trakt igen......och jag blir trött. Igen!
Agneta kram

Anonym sa...

Kram till dig! Här deppas det också, helvetet på jobbet tar aldrig slut. Men ljuset kommer, tack och lov. Det blir lättare då.

Anonym sa...

Hej Anna !
Ja den här tiden på året kan sänka en ... men här ska du få ngt litet av mig värt tänka på när man känner sig lite nere i kropp o själ ... en liten dikt... du kan ta hjälp av den och tänka vår ... sol ... värme ... kanske känner du igen den t o m ... :)
" Jag såg att häggen blommade det kom en doft av den ... då sa jag till min kära ... se och känn ... men hon stod vid makaronerna hon sydde på en klut och när hon tittade upp hade häggen blommat slut " ... Ja det finns två ord för hela dikten och du vet vilka dom är det är jag säker på ... Hoppas det kan pigga upp en smula ... Kram R-M

Marina sa...

Man får vara nere, det är ok. Inte kul men ok.
Jag är inte heller på top alltid och det märks nog om inte direkt så mellan raderna. Det finns folk på jobbet som läser min blogg och det vill jag egentligen inte men man kan ju inte göra något åt det. Därför skriver jag kanske inte rakt ut alltid. Idag blev jag av med min härliga energi (som jag fick igår)nästan direkt när jag kom till jobbet. Energitjuvar ska man undvika men ibland går ju inte det.

Det är så tråkigt när folk förlorar sina jobb. Jag har själv blivit uppsagd en gång. Inte kul alls.
Hoppas verkligen du får vara kvar.
Hur de stora företagen tänker undrar jag ofta. De högsta roffar åt sig och de andra får gå hem!

Hoppas du får en härlig helg.
Kram

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Tittar in en liten sväng och kikar runt och läser på din fina blogg ikväll :)
Go helg på dig nu kram från Maria ♥

Livet på solsidan sa...

Håller tummarna för att du får vara kvar, som du vet får ju inte alla det... :/ Nåja, det är som det är med den saken.

Ibland går det upp och ibland går det ner. Det är väl det som är livet antar jag.

Men skönt att du har roliga saker att se fram emot i helgen! Själv sticker jag till gamla tjejkompisar i Helsingborg i kväll. Kul!

Kram Tamara