måndag 4 februari 2013

Underbara helg....Bild lånad på nätet

Wow vilken helg....
Filmen jag och kollegerna var och såg i fredags var super bra, enligt min mening. Les Miserable bjöd som väntat på underbar musik och fantastiska skådespelare. Nästan tre timmars njutning och några tårar senare måste jag säga att jag somnade gott och sov 12 timmar i sträck. Anntar att det var kroppen som berättade att jag behövde det.
I lördags kväll träffade vi kompisar på Grand Hotel i Lund för en god middag innan vi transporterade oss vidare till arenan i Lund för att se Johan Glans och hans underbart roliga show. Jag har inte skrattat så på jag vet inte hur länge. Johan bjuder på sig själv till 100 % och tar fram dom roligaste tokiga saker.
Efter showen gick vi tillbaka till Grand för att ta en god drink och gissa vem som satt där? Jo Johan Glans och Johan Wester (från Hipp Hipp gänget) så vi alla kompisar slog oss ner vid bordet bredvid och jag och kompisen A beställde in något som hette "Frozen Margarits" med smak av jordgubb, ahhhh säger jag bara underbart gott. Även denna får mina starkaste rekommendationer :)


I går blev det bullbak, lång promenad med maken, vi diskuterade kommande hund och jag vågade så nätt smygga in att jag om två till tre år vill ha en till.....till min förvåning var maken inte alls svår flörtad. När vi kom hem från rundan blev det till att tända en brasa och ett dopp i spa badet. Sen sjönk vi ner framför tvn med våra stora pojkar och tittade på inspelningar från när dom var små.

Min pappa har bandat över alla våra gamla band till dvd skiver och av och till under hela veckan har vi fastnat framför tvn. Tack pappa för all din hjälp

Nu har jag samlat ny energi för veckan och jag längtar till fredag då vi ska vara hundvakt.
Kram kram Anna 


5 kommentarer :

Mamma med ambitioner sa...

Vilken underbar helg du haft. Hoppas du är full av energi och kan hålla tokiga baciller på avstånd nu.
Filmer på de små är nog det bästa som finns. Stor kram till dig kära kusinis :)

Anonym sa...

Dagens tips: http://www.creativecommons.se/ En väg in till att låna saker från internet.

Kram, kram

Marina sa...

Vilken underbar helg du haft! Härligt att få ladda energi sådär.

Kramar

Susihus sa...

Vilken härlig helg! Batterierna laddade igen förstår jag.
Du ser vad vissa saker kan gå enkelt ibland, som det med 2 hundar =)
Här funderas det oxå på namn, hmmm inte lätt. Ska bli spännande och följa namnval och vem av oss som får valptassande steg först...
Ha en skön vecka
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

En sån där helg som man bara drömmer om har du haft! Så mycket trevligheter och goda saker att äta och dricka! Festligt att sitta in till artisten och annan artist! Det händer inte var dag.
Ja, en liten valpis nu och en sen, det är mysigt, och dom har glädje av varandra! Jag blir lite sjuk när jag hör det.

Agneta kramar