söndag 10 februari 2013

Varför går helgerna så fort.....Det blev inte så mycket trädgårdsarbete i helgen, men det gör inget för Tintin och jag har gått långpromenader och lekt i snön, igår var det underbart väder och en lika härlig runda. Han har busat med grann hunden Lovis och dom stormtrivdes tillsammans och i går på vår lång runda fanns även Maria och Myran (Maria har bloggen Almbacken).Vi fick en hel del snö under veckan som gick och för min del passar det perfekt, helre en massa snö och lite minusgrader än grått och tråkigt i plusgrader. Det får gärna stanna hela februari och sen kan det bli vår på en vecka.. :)
Jag testade en ny efterrätt i helgen då svåger och svägerska var på besök. En mördegsbotten med en hälig blandning av grädde, youghurt, kondenserad mjölk, blåbär, mandlar och valnötter. Här hittar du receptet hos Leila. Den blev väldigt god men jag misslyckades lite med botten och sen bytade jag ut bananer mot färska blåbär.


Ha en härlig söndag
Kram Anna
3 kommentarer :

My life sa...

Jag har också promenerat ute med min make och vår valp Mikki. Trevlig söndag!

Marina sa...

Håller helt med dig om vädret. Vinter nu och sen direkt vår när vi går in i mars.

Härligt att du fick lite hundtid i helgen.

Helgen går fort som vanligt och jag småpysslar lite här o där idag. Lite städning, lite tvätt, lite brödbak...Ska ner och träna sen innan det är dags att laga mat.

Kram

Ulrika sa...

Precis min tanke om hur februariväder ska vara! Snö och ljust, gärna några minusgrader och sol!
Våren kommer ändå inte förrän i mars...
Ha en bra vecka!
Ulrika