fredag 8 februari 2013

Glada vänner....Får jag presentera Alvin med kompisen Tintin...killarna kom super bra överens.
I dag kommer Tintin hit och ska stanna till på lördag då svägerska och svåger ska på annat. Vi passar honom gärna och jag skulle kunna ha hur många som helst här hemma, men det vet ni redan vid detta laget. Det blir en test inför påsklovet då han ska bo här en vecka, men det kommer gå hur bra som helst. Tintin är lika snäll och glad som Alvin var. Om någon pratar med mig så håller jag på att gå av på mitten....jo så är dom dessa labbar. Ingen hejd på deras glädje så det är precis som det ska vara :)För att förbereda oss lite att Tintin kommer så har dammen fått på sitt nät, om jag säger så här. Tintin älskar att bada. Alvin gillade det också men han visste att han inte fick gå i så det gjorde han inte heller, han bara drack.Just nu läser jag boken om Labrador retriver, det var tre år sedan vi fick Alvin som valp och jag behöver fräscha upp kunskaperna. Alla mina hund böcker ska plöjas igenom här under våren så jag är väl förbered. Det blir en och annan bok kan jag säga för det inhandlades många inför vårt köp av Alvin.

Ha en underbar fredag alla bloggisar
Kram Anna8 kommentarer :

Åsa sa...

Trevlig hundhelg! Själv drömmer jag om att skaffa en mops! Kanske blir det av till sommaren. Jag får nog skaffa mej en hög hundböcker jag också, har inte haft hund sedan -84... Åsa från fotokursen

Anonym sa...

Hej igen!
Förstår din längtan!
Jag och min lilla Busan har börjat på vardagslydnad nu. Jo jo kursens pajas var hon redan på valpkursen och igår när det satte igång med lydnadskursen, blev det inget undantag. Samma energi och den tar inte slut. Puh
Men hon är underbar
Skånska Barbro

My life sa...

Vilka vackra hundar! Jag blev så ledsen när jag insåg att du inte längre har Alvin. Jag beklagar. Vad hände med Alvin, om jag får fråga? Vi förlorade vår älskade hund Aku i höstas. Nu har vi en valp på fyra månader.

Du har en jättesnygg blog. Vackra bilder på Alvin och trädgården.

Jag önskar diig en fin helg!

Satu från Finland

Snäckskalsdalen. sa...

Så härligt, ni får vovve i huset under helgen, då vet jag en bloggerska som blir glad! Och påsken också!

Så fina dom är ihop vovvarna på den tiden när fotot togs.

Ja, du, hundböcker, det har vi några här vi också! Mannen min är trägnare med att läsa just hundböcker än jag är, men det är helt klart nyttigt!

Tänk så mycket roligt du har att se fram emot!

Vilka vackra bilder du tagit på nätet och isen, det är bara du som kan få till ett sånt motiv så att det blir så fint på bild, jätteläckert!

Kramar

It's me sa...

I love Retriever.....what a nice couple ...so sad Alvin in not here anymore....love and hugs from me...xxx....Good luck with Kuifje.....!!..have a nice time with him....!!

Marina sa...

Så underbart att ha någon som du som kan passa ens hund. Förstår att du ser mycket fram emot att det ska bo en ny liten valp hos er.

Kramar o trevlig helg!

Katarinas trädgård sa...

Det låter som det blir en härlig helg! Och vad spännande med din valp, jag bjuder in mig redan nu!
Kram
Katarina

Mamma med ambitioner sa...

Hej vännen!
Hoppas du får en mysig helg med din fyrbenta kompis.
Kram Kristina