lördag 9 mars 2013

Före och efter...Sen länge har vi sagt att den dagen vår ugn går sönder så ska vi ersätta den med två. Maken som är glad för att laga mat tycker det hade varit smidigt då man tex. kan ha en köttbit på svag värme i den ena och en god potatisgratäng på högre värme i den andra. Det kommer bli super bra och jisses vilken bak hjälp jag får. Dubbla satser kanelbullar kommer det bara säga sviss om sen är det klart.
Det har funnits ett snyggt galler om micron innan men när jag kom hem från jobb så hade maken redan satt igång och montera ner allt.Det där med micro är en tråkig pryl men såklart vill man inte vara uta. Den är bra att ha och tina upp mat och såklart att värma ibland. Även vår micro ska få ta plats på tippen och en ny betydligt mindre och enklare modell ska få ta plats i ett köks skåp, så vi slipper se den. Tyvärr var den restnoterad så vi får vänta en vecka till.

I morse närmre bestämt vid fyra tiden körde maken stora sonen V till Kastrup som skulle flyga till London. Det kom han på igår, vilken framförhållning... jo han ska hälsa på två kompisar som är där och pluggar och sen ska han till en skola och titta, för han har lite funderingar på plugga där. Tänk vad livet kan vara härligt, det var tider det. Hahaha, det är bra att han passar på och med tanke på att han förra terminen var på andra sidan jordklotet så känns London, helt ok.

Ha en härlig lördag, nu bär det av till stora varuhuset på I
Kram Anna

7 kommentarer :

Bettina Bäck sa...

Kanon! Min mamma har en ugn som är delad i två (nej, menar inte varmhållningsluckan där nere, det här är två riktiga ugnar i en), det här var en bra lösning det med! Det ÄR kul att laga mat. :-)

Marina sa...

En märklig känsla det där att man kan bestämma från en dag till en annan att man ska till London. För en annan är det ju inte alls så enkelt.
Erica tänker sig jobba ett år efter studenten och sedan läsa. Så är planerna nu men det kan ändras fort, det har jag lärt mig.

Så praktiskt med två ugnar. Det tänker jag på ibland vid matlagning men vi har ganska nytt kök så det får vara som det är Oftast är jag nöjd med en.

Ha en skön dag trots blåst (för jag förmodar att det blåser även några mil härifrån?)
Kram

Cilla sa...

Men vad bra. Då kan du ladda upp med många bullar tills jag äntligen får ändan ur vagnen och kommer och hälsar på!

Cilla♥
'

Mys och hemtrevnad sa...

blev både snyggt och smart! Härligt att sonen är så självständig och modig! Kramis semlan

Ulrika sa...

Ibland går det undan! Både med resa och ugnar. Snyggt blev det!
Vad praktiskt att kunna laga mat i två ugnar...

Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok sa...

Oj vad praktiskt med två ugnar! Det vill jag gärna ha när vi renoverar köket.

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Toppen med två ugnar. Å så snyggt det blev. Vi har två ugnar bredvid varandra på samma sätt. En är en vanlig ugn och den andra är en kombinerad ugn och mikro. Det är verkligen jättepraktiskt. Som du kommer kunna baka nu :-)))

Stor kram
Charlotte