söndag 10 mars 2013

Nej nej nej, vill inte ha mer snö...
Men kära SMHI, vad tänkte ni på nu? Ni har inte sagt något om att det skulle bli snö idag! Idag hade jag planerat att fortsätta i trädgården där jag slutade förra helgen och få ner de sista miskantus gräsen. Tala om att man fick en chock när man kom upp idag. Snö storm med vindar upp till 18 sekund/m. Var tog våren vägen? Tänk att vi grillade korv över öppen eld förra helgen, solen värmde och det var en gnistrande blå himmel.

Stackars mina små penseer, dom ser så ledsna ut.Det stora elefantgräset är fortfarande inte klippt och det fortsätter att skräpa ner, jag får väl se om jag trotsar vinden och snön idag. Här ser ni resterna efter förra helgen 6 säckar med löv och annat som rensades upp. Det var tänkt att vi skulle åka till tippen idag men så blir det inte i detta väder.
Även om maken och jag har projekt att göra inne efter min dag på det stora varuhuset, så är det inte ok att det snöar, det räcker med den j...blåsten. Tänk att förra helgen såg mina penseer ut så här..och trädgården så här...
Ha en härlig söndag
Kram Anna
12 kommentarer :

AnnaHelena sa...

Nej, nej, nej...
Så hemskt! Ingen ny snö här där vi bor, tack och lov! Det räcker så bra med all snö vi redan har som ligger hårt packad överallt.
Tänk, att det känns så himla jobbigt innan våren verkligen kommer i gång! Varje år! Bor man i fel land, måntro...?

Kram // AH

livetpålandet sa...

Usch, jag håller helt med! Inte ett dugg roligt detta. DEPP DEPP:( Annica

Katarinas trädgård sa...

Tur att man kan vara inne, men nu verkar det i alla fall ha slutat snöa. Fy, vad det är tråkigt med snö! Och minusgrader! Jag vill vara ute, i sol och vindstilla och plusgrader!
Håller tummarna för att det blir bättre snart.
Kram
Katarina

It's me sa...

O no !!! what a snow !!!...happy sunday darling...love Ria...xxx..

Flower of Fame sa...

Hej! håller med var tog våren vägen? Hoppas det töar bort fort igen

kram Pernilla

Frøken Solhat sa...

Nej det er altså bare ikke i orden Anna - nu vil vi have forår. Her har vi noget så slemt som barfost og selv vintergækkerne hænger med næbet i kulden :0(

Knus Dorthe

Snäckskalsdalen. sa...

Bara det att jag läser att du hade tänkt få gräsen i marken förbluffar mig. Jag tror inte vi kommer att kunna gräva här innan midsommar i år så fruset är det.
Och blåsten den har vi också. Och kylan, men tack och lov inte snön!
Men nu kan det väl inte bli långvarigt.
Vi kämpar vidare!
Kramar

Marina sa...

Oj! Vi klarade oss utan snö tack o lov men det blåser svinkallt och minusgraderna har hållit i sig hela dagen. Usch!

Det ser inte jättelovande ut i kommande vecka men det kan ju ändra sig.

Kram

Cilla sa...

Men oj vad snö ni fått!
Mina penseér hukar i krukorna och vill inte vara med...

Cilla♥

Marianne sa...

Hemma är det en meter snö över vårlökarna så vi drar till Kista- mässan idag och får lite vårkänning..

Flower of Fame sa...

Hej igen! Ja det är jag som gick hos Jeppe. Har följt dig länge. Men nu har jag också provat att blogga , kul faktiskt. Hoppas du snart får en ny liten fyrbent vän

Kram Pernilla

Susihus sa...

Håller med dig, vad hände? Hemska blåst och isande kyla och dessutom snöööö usch och fy. Vill inte! Jag som precis har börjat att väcka upp mina pelargoner ur vinterdvala, känns som jag lurade dem.

Förstår att minnena från Alvin kommer över dig, och jag hoppas att du verkligen få tasstryck snart i huset igen. Vi går bara och väntar på positiva besked.

Må gott
Kram