måndag 11 mars 2013

Shoppat och fixat....I går blev det bara inomhus jobb. Maken och jag städade köket, vi gick igenom varenda skåp, det kastades en massa som aldrig används och det skurades i massor. Maken monterade skåpen jag shoppade i lördags på stora varuhuset I, det blev skåp och lite annat som fick följa med hem. Såklart ska ni få se bilder när det är helt klart. Det blev så mycket shoppat att jag knappt fick med det hem i bilen, jag hade inte en tanke på att det skulle med hem. Bara fyllde på kundvagnen och sen väl framme vid bilen konstaterade jag att det här går nog inte!! Men skam den som ger sig, klart att det skulle med hem. Det gick till slut men jag kan säga, att sitta och köra några mil med sätet längst fram, var inte lätt för en med långa ben.

Dom vackra påskäggen som ska hängas i riset köpte jag förra helgen på plantskolan.Något man alltid kan fynda till bra pris på det stora varuhuset vid denna tiden är lök växter. Krokus, påskliljor och pärlhyazinter, här har jag svårt att hejda mig, skulle kunna ta hem hur många som helst.

Ha en härlig start på veckan
Kram Anna


5 kommentarer :

Flower of Fame sa...

Hej! Så fina påskägg. ja jag kan inte heller få för mycket av vårlökar. Man blir så glad av dem och de påminner om den varmare årstiden. Ha en bra dag

Kram Pernilla

Mamma med ambitioner sa...

Hjälp vännen!
Var får ni all energi ifrån. Här är vi trötta och gnälliga, somnar tidigt i soffan och är inte alls på G.
Ser framemot bilder från köket.
Kram Kristina

Brogatan Interiör sa...

Det är verkligen svårt att motstå vårens blommor!!

//Linda

AnnaHelena sa...

Å, Snygga ägg! Är också sugen på lite nytt pynt till riset!
Gick in på Ikea förra söndagen just därför att jag vet att de brukar ha billiga lökväxter så här års, men inte EN ENDA lökväxt!!! Det här var i Kungens kurva. Kanske har de kommit in nu...?

KraM // AH

baraetthem sa...

Jättefina påskägg! Och det känns så bra att slänga och rensa emellanåt!

Jättefina bilder på pärlhyacinter och krokusar:)
Kram Fredrika