måndag 22 april 2013

Dessa underbara helger....

 
 
 
I helgen har vi njutit av vår uteplats och de nya utemöblerna. Maken och jag satt här och intog lunchen och sen blev det grillat på kvällen. Maken grillade och själv sjönk jag ner i en av fåtöljerna och pustade ut efter en lång dag. Vi har fått massor gjort och jag känner mig nöjd fast jag inte blev helt klar. Det ska bli härligt när sommar värmen kommer, att få dra sig tillbaka i vår myshörna och ligga på sofflocket...:)

 
I går natt frös det till och min fina hortensia är ett minne blott... :(


 
Här är en av mina rabatter som det ska planeras i och jag kan väl inte säga att jag har kommit längre än att jag har satt bambun och beställt en klotrubinia. Det ska grävas ut och läggas ny jord, sen funderar jag på någon form av vatten, antingen att gjuta något eller bygga med leca. Bokhäcken satte jag i höstas och ska vara som rumsavdelare och som skydd tillvårt spa så man ska slippa se de tråkiga sidorna.
 
 
Ha en härlig start på veckan alla fina
Kram Anna
 
 
 
 
 
 
 


6 kommentarer :

Hemma på Sjuan sa...

Snygga altanmöbler! Å väldigt snyggt på er altan!
Spännande med lilla söta valpen, kram Suss

dianasdrömmar sa...

Snygg altan och härligt att fixa iträdgården kram Diana

Susihus sa...

Mmm så härligt! Skönt med lite gott vårväder nu och det bara kliar i fingrarna och jag känner även om jag låg i så är det ändå massor av saker att göra i trädgården jaja det är ju skön terapi att gå runt och klippa och städa lite.

Det är ju snart ni ska få hem er lilla tjej, oj va roligt!
Läste ditt tidigare inlägg, visst läker tiden sår men aldrig helt är i alla fall min erfarenhet.

Stor KRAM på dig

Livet på solsidan sa...

Trist med hortensian, men du har lyckligtvis mycket annat fint att njuta av! Bl.a. ett riktigt snyggt glanskörsbär. Avis ;)

Och snart kommer lilla vovven hem till er. Spännande! De visade en hel valpkull med gula labradorer på morgontv idag. De var sååå söta och gulliga. Blev nästan sugen på att bli matte. Haha!

Kram Tamara

Marina sa...

Det ser gott ut på grillen! Härlig helg har det varit här också och vi hann en hel de men absolut inte allt. Men men...

Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Mysigt och snart får du hjälp med grävandet av en liten vovve!!!
Kramar