tisdag 23 april 2013

Här va det gödslat....

 
 
 
....med kogödsel, häcken och flera rabatter har fått extra näring och nu är det bara jordgubbslandet kvar att rensa och gödsla. Hoppas jag hinner med det till helgen, säger tidsoptimisten :). Tyvärr bjuder veckan på ett gedigert schema både på jobb och hemma men skam den som ger sig.
 
 
Hasselörten fick ta mycket stryk denna vintern men till min glädje har den börjat titta upp och det ser ut som den kommer komma igång bra denna sommar. Tyvärr står mina inte på den bästa platsen där det tidvis kan vara mycket sol innan allt annat hunnit växa upp och ge den skugga, men jag hoppas den ska trivas för den är så fin just där.
 

Här var det funkia pågång, det är så härligt varje vår när dom små skotten börar titta upp. Vissa är helt gröna och andra lila, varför vet jag inte men det gör kanske någon av er? Jag älskar verkligen funkian och skulle kunna ha hur många som helst. Nu på våren brukar jag dela och sätta ut i barnkammaren eller i kruka. Att ha funkia i kruka är super snyggt och jag har mängder.

 
 
Här vet jag inte riktigt hur jag tänkte eller så tänkte jag inte alls när jag planterade dessa tulpanerna  i höstas när funkian var i vägen. Nä dessa ska bort och sättas på annat ställe så fort dom har blommat över. Hjärnsläpp :) kallas det nog.
 
 
 
Ha en härlig dag
Kram Anna


 
 
 
 


2 kommentarer :

Marina sa...

Det är så härligt att se allt som är på gång upp nu. Hoppfullt!
Jag har inte gödslat alls och idag var jag där gödsel säljs men jag glömde köpa. Dumt.

Marianne sa...

Allt är nytt och spännande så här års, massor av bladspjut sticker upp och ska artbestämmas så gott minnet kan komma ihåg hur det såg ut förra året. Härliga vårtider.