torsdag 25 april 2013

Till fåglarnas glädje....

 
 
 
....så har det kommit vatten i det lilla vattenblänket. Än har jag tyvärr inte lyckat fånga det på bild när klotrastarna dyker ner i vattnet för att sedan skaka av sig det igen, som dom håller på och det är så härligt att se på. Elefantgräset är klippt och jag har delat med mig till flera och sen hade jag med några bitar  i söndags när jag var på på backluckeloppis, tala om att det bara sa svich och dom var ett minne blott...jag skulle nog kunna ha med hur många som helst och det är bra att veta om det blir fler gånger.
 
 
Dom senaste två åren har jag velat gräva upp mina kungsängsliljor men låtit dom stå kvar. Problemet är att jag alltid får liljebaggar och jag tycker det är super äckligt...blä. Annars tycker jag att dom är väldigt vackra och ståtliga på något sätt. så nu återstår det att se om dom ryker i år, dom står inte helt bra för min nya rabatt så nu har jag min chans.:)
 
 
Två arbetsdagar kvar innan ledighet, härligt. I kväll eller senast i morgon hoppas jag åka och hämta min klotrubinia så den kommer i marken. Den ska få plats på baksidan och jag hoppas det blir bra där jag har tänkt.
Glanskörsbäret har inte kommit på plats än och det återstår lite mer planering av min nya rabatt innan jag vågar sätta ner det. Vi hörs
 
 
Hoppas du har en underbart dag
Kram Anna
 
 
 
 
 
 
 
 


8 kommentarer :

livetpålandet sa...

Morgon
Jag älskar också kungsängsliljor!
De är så coola!
Jag har ett stortvackert gäng röda asiatiska liljor som lijebaggarna kalåt helt nåt år. Då pudrade jag marken under med myrr tidigt på våren när de kommit upp en bit.
Inte en liljebagge i sikte på hela sommaren, så det har jag fortsatt med.
Ett tips till dina fina kungsängsliljor kanske...
mvh annica

Jane, Lyckliga Hem sa...

Vilken fin vattenplats. Älskar dina bilder och idéer, tack för all inspiration du delar med dig av :)

Ha en härlig dag!
Kram Jane

M/S Design sa...

Antar att du tar skott från utkanten på Elefantgräset, det kanske man skulle göra, är mycket dålig på att dela växter än så länge.
Ha de bra
Mariana

Anonym sa...

Hej!
Man blir såååå inspirerad av din fina trädgård!! Undrar om du gjutit fågelbadet själv? Skulle vilja ha ett sånt i min trädgård:)
Hälsn Ewa

Flower of Fame sa...

Det är så mysigt med fågelbad. Jag har även mat till dem fortfarande och det bara kryllar av småfåglar . Härligt!
Ha det bra ! Kram Pernilla

Marina sa...

Liljebaggar är inte kul men kungsängsliljor är underbara. Det onda med det goda :)

Snart helg och förhoppningsvis blir det en hel del gjort där ute.

Kram

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

En liten hälsning från hörnan till dig. Nu har jag kommit igång med bloggen igen efter en tids eftertanke.
Må så gott kram från Maria ♥

Snäckskalsdalen. sa...

Jag går fortfarande och planerar vårt lilla vattenblänk, det jag tänkt härma dig rakt av, men det har inte blivit så att jag, eller jag menar vi, har kommit igång med det ännu. Men jag blir så inspirerad när jag ser ditt!
Kramar