onsdag 8 maj 2013

Livet i rabatten...


 
Just nu har jag grävt upp en del funkia som ska flyttas och det är otroligt vilken stor skillnad det på hur långt komna dom är. Tyvärr har jag en hel del funkia men vet tyvärr inte vilken sort, flera av dom har jag fått. Sen har jag ju dom som jag själv har köpt där jag har kvar de flesta namnen.
 
 
 
Nästan hela dagen  går sov Zelda, vi hade väldigt varmt och hon gillade det inte alls. dom korta stunderna hon var uppe gick hon mest och flåsade. Senare på kvällen tog hon igen att hon sov hela dagen, hon spann loss totalt.
 

Sonen E och Zelda tar en tupplur i fatboyen.

 
 
 I dag har jag semester och hoppas på att komma vidare i min rabatt eller ska jag säga i mina rabatter. Jag ligger efter i trädgårdsarbetet och kan säga att det där med tid har inte blivit mer sedan Zelda kom. Jag tror att detta året blir det nog begränsat och det gör inget egentligen eftersom man vill ju ha kvar lite till nästa sommar, eller hur?
 
 
Ha en härlig dag
Kram Anna
 
 
 
 
  


7 kommentarer :

Almbacken sa...

Hon är för ljuvlig!!!! Så söt i fina korgen.

Ha en riktigt skön dag!!!

Kram, kram

Anonym sa...

Sitter och fnissar för mig själv när jag läser om att "hon spann loss". Förstår precis hihihi labbevalpar är ena riktiga busråttor!!
Förstår att tiden blivit kortare, men trädgården finns ju nästa år också och valpen är trots allt valp bara nu en kort stund.
Man fattar inte riktigt vad valptiden rusar när man själv är mitt uppe i den.
Ge henne en puss på nosen från mig! :) (men akta näsan.. hihi)

Boije

Susihus sa...

Ljuvlig liten tjej. Ja stressa inte på trädgården finns kvar... Håller med dig lavendeln är rackans seg i år eller är mina sönderfrysta. Hoppas på att de bara är sena...
Må gott
Kram

Marina sa...

Hon är så söt så!

Jag ligger också efter pga sena våren. Får väl se när jag är i kapp.

Kram

Flower of Fame sa...

Så ny och fin lilla Zelda ser ut. Mysigt med sovstunder. Kram Pernilla

Livet på solsidan sa...

Zelda! Vilken liten goding. Förstår att förälskelsen är total. Kul också att du får lite "extrahjälp" i trädgården nu när du har vårpyssel att ta tag i ;)

Trevlig helg!
Kram Tamara

Anonym sa...

Hon är ju bara så söt!
Min lilla tjej har ingen hundkorg kvar, den är söndertuggad.
Skånska Barbro