söndag 26 maj 2013

Nya projekt.....


 
Kiwin är på framfart och även vinrankan, båda står här i pergolan och jag längtar tills den täcker sitt tak och man får en skön skugg plats. Som ni kan se på bild två så är en plint nergrävd och en återstår då pergolan ska förlängas framför huset. En förlängning som blir ungefär lika lång som den befintliga. I den nya funderar jag på att sätta klätterhortensia för det är så vackert. Min tanke med detta blir detta härliga rum och gångar att transportera sig runt i. Idag ska jag nog trotsa det tråkiga vädret och gå ut och fortsätta att ta bort gräs i trädgården, så jag kommer vidare i mina nya rabatter.

 
 
Ha en underbar söndag
Kram Anna
 
 
 
 
 


7 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Det kommer att bli jättefint! Och det är härligt med lummiga vrår i trädgården. Så ni har sånt väder, ni. För en gång skull har vi bättre, men nästan full storm, dock.
Agneta kram

Marina sa...

Här regnar det lite väl mycket ännu tycker jag men jag tror det kan avta. Har bakat fröknäcke och gjort müsli i väntan på uppehållsväder.

Kram

Anonym sa...

Hej Anna, vilken fin pergola du har. Kan man få veta vilken svart färg du har använt .. MVH Amelie

Katarinas trädgård sa...

Oj vad du jobbar! Och hjälp vad snyggt med tulpanerna och syrenen i ett tidigare inlägg, perfekt kombo! Hoppas du inte blir galen på de vissnande tulpanbladen...
Kram
Katarina

susanne sa...

Det blir så fint! Jag vill också ut och bygga! Du inspirerar!

AnnaHelena sa...

Gillar verkligen "pergolor"! Det kommer att bli jättesnyggt ditt nya projekt!

Kram // AH

Godastunder-tokigaidéer sa...

Hej Amelie,
Tack, färgen jag använder är , nordsjö tinova V+, svart lasyr.

Ha de gott
Kram Anna