tisdag 25 juni 2013

En gång på plats....


 
Äntligen har en gång kommit på plats i nya rabatten på framsidan. Stackars maken som hela tiden springer mina ärenden har fått jobba hårt i helgen. Jag sitter med pekpinnen och berättar vad som måste göras och ibland hör jag en tung suck och tycker lite synd om honom. Fast lite får man väl  tänka på mig med att det är inte så lätt att sitta bredvid heller och inte kunna göra något.
Nu kan jag i alla fall ta mig till plantskolan en dag och fixa lite fler plantor så jag kan förtäta lite, jag får nog be lilla mamma om hjälp.


 
Sen hoppas jag att gången kommer bli lite mer igenväxt så det inte blir för bred öppning  mitt i rabatten.
Snart börjar lavendelen slå ut sina härliga knoppar och det kommer dofta underbart. Jag har bara hidcot blue för den är min favorit för att den är så mörk i färgen.
 
Idag kommer snälla vänninan T på fika och det ska bli så trevlig med tjej snack.
 
Ha en härlig dag
Kram Anna
 
 


12 kommentarer :

Anonym sa...

Det blir SÅ fint!!! Vilken talang för färg och form ni har, både du och maken. Hoppas få se din trädgård snart igen, nu har ni gjort så mycket sen jag var där på TT för tre år sen, så jag undrar om jag skulle känna igen mig? Stor kram från Hanna

Almbacken sa...

Så snyggt det blev med gången!!!!

Jag tittar gärna förbi på torsdag:), eller vill du kanske komma hit?

Kram

Marina sa...

Jättefin gång!
Förstår din frustration över att inte själv kunna göra. Jag hade blivit tokig känns det som. Har själv varit ordinerad ryggläge i två veckor en gång men det var i december. Illa nog men hade det varit på sommaren hade jag blivit tokig.

Kram

Janneke sa...

Your garden looks very nice and tidy, and the plants will grow. Lavendula Hidcote is my favourite too.

Louise sa...

Vad fint det blir! Förstår att det är svårt att inte kunna greja en massa själv men du verkar ha en snäll man!

kram louise

AnnaHelena sa...

Superfin gång!
Ja, helheten är också fin! Du är jätteduktig på att få till det.

Vi har möjlighet att få ta hur många såna där kullerstenar vi vill hos en bekant, och nu när jag ser din fina gång så måste jag tänka efter riktigt noga var jag själv skulle kunna ha en...Supersnyggt, som sagt!

Kram // AH

Anonym sa...

Hur hinner du allt Anna, när du har benet i gips. Sååå fint det blev med stenarna. Försöker sätta igång min man också men vi är ju lite äldre än er så det går dåligt. Men skam den som ger sig. Ni har i alla fall en underbar trädgård. Ha det gott Anna. ❤

Kram Eva i Skövde

Katarinas trädgård sa...

Tur att du har dina slavar! Men snyggt blir det!
Kram
Katarina

Proforma - Irene sa...

Sååå snyggt det blev med gången! Måste säga att du lyckas bra trots benet i gips. Jag tror mer på att du har ett trollspö i handen än en pekpinne!
Kram

susanne sa...

Å så fint det blev! Både färg och form!/Susanne

Villa Vårgatan sa...

Så snyggt det blev, Anna! Gillar grupperingarna av växterna. Och växtvalet förstås!

Kram Eva

Ymmeli sa...

Håper det går bra med benet! Må bare si at jeg koser meg så mye med dine innlegg fra hagen. Du har virkelig en drømmehage! Alle dine svarte elementer sammen med sten, jord, grått og grønt, love it!!! Håper det er i orden at jeg blir litt inspirert av deg og lager mine egne versjoner av ditt. Stor klem fra meg, Ellen.