måndag 17 juni 2013

Många planer....


 
För några år sedan gjorde maken denna enkla bänken till mig. Fyra leca block som limmas i hop två och två, sen har vi putsat dom med betong. En tjock skiva som delades i lagom längd blev svart målad med täcklayr i flera lager, sen skruvades den fast i leca blocken. Enkelt, lätt och vi är super nöjda.

 
Den rödbladiga klövern växer så in i och den rödspräckliga från förra sommaren är hur fin som helst. I morgon ska den spräkliga få komma i en större kruka så den kan bredda sig lite till. Får bara skicka iväg maken att handla jord först.
Nu har jag kommit på hur mina gångstigar ska se ut och jag hoppas maken kan hjälpa mig att komma igång i morgon, sen hoppas jag att han åker och handlar lite armeringsjärna så jag kan få upp mina gardiner på nya uteplatsen, ups vad jag har planerat hans lediga dag...usch som jag låter.
 
 
 
Här har ni två tjejer som kommer bli bästa vänner, får jag presentera Lovis och Zelda. Lovis är grannens golden retriver som var bästa kompis med Alvin vår förra hund och nu med Zelda. Dom lekte för första gången häromdagen och det gick jätte bra. Lovis är 5 år tror jag, har glömt men där omkring och en väldigt lugn och fin dam. Hon var så försiktig med Zelda som hela tiden ville ha igång henne. Här sitter dom så fint efter leken, härligt när man kan säga att nu är det bra och då kunna koppla av.
 
 
Ha en härlig start på veckan
Kram Anna
 
 
 
 
 


8 kommentarer :

Meam Die sa...

Så smart och "enkelt"...och väldigt snyggt!!! Ni har en underbar trädgård!

kram kram Malin

Ulrika sa...

Visst är det härligt med planer. Underart när man ser att de snart kan omvandlas till konkret arbete, men inte heller dumt när de är på idé- och funderingsstadiet.
Ha en bra dag och lycka till med makens arbete;-)
Ulrika

Lena/isis sa...

Vad härligt med så mycket planer. Har själv tänkt lite på sådana stenar som ni gjort en murkant av på sista bilden . Men hur har ni gjort. Ligger de bara på varandra eller sätter ni fast dem med nåt. ? Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Sötaste kompisgänget ever! Härligt med vovvar som leker fint ihop.
Kram

Godastunder-tokigaidéer sa...

Hej Lena,
Den sista bilden där hundarna är på kommer från grannens trädgård. Jag vet tyvärr int ehur dom ar gjort.

Kram Anna

smile sa...

Härligt med en grannkompis. De där trädhårdsprojekten tar aldrig slut. Tackåöov. :-) För det hade ju varit trist, eller hur?

Marina sa...

Så fina hundarna är tillsammans.

Kram

Louise sa...

Tycker om lugnet som verkar finnas i din trädgård. Lugna färger, vatten, mycket svart; vackert!

kram louise