torsdag 27 juni 2013

Olika sorter tillsamanns......


 
 
Det växer så man nästan kan höra alla mina klematist just nu. Till höger har jag satt ett stort armeringsnät som maken bara har rullat ihop och förankrat i marken och såklart har han även svetsat ihop det. I den står det planterat tre olika klematister (summer snow, en storblommig som jag helt tappat bort namnet på, och sen gjorde jag misstaget att sätta ett skott av min skogsklematist som gärna tar över nu) dom blommar i olika omgångar under sommaren.
När vi byggde vårt trädäck andra sommaren som vi bodde i vårt hus så blommade den gigantiska bambun som stod här innan. Rabatten har aldrig blivit riktigt bra men den får duga så länge, jag kan inte säga att den har prior ett.
 


 
Här kan man lättare se armeringsnätet, under sen sommaren försvinner det helt bort.
 
Ha en underbar dag
Kram Anna
 
 
 
 
 4 kommentarer :

Lantligt i smultronbacken sa...

Här finns det massor med armering med, jag bara älskar det rostiga som blommorna klättrar på. Det gör sig så fint i trädgårdar tycker jag och passar hos de flesta

Kram Teres

Marianne sa...

Jättefint, mina har inget att klättra på, tanken var att klematis skulle vara marktäckande men...de vill upp i alla andra växter runt omkring, massor av trassel blir det!

Furulunden sa...

Fint med armeringsjern i hagen. Gjør jo nytte for seg også:)

Landbohaven sa...

Jeg kom bare lige forbi.
Tak for de dejlige billeder.
Hvor ser det godt ud.
Ha´ en god aften.