lördag 20 juli 2013

Detaljer...

 
Något jag har mycket av i min trädgård är bla. budda figurer, svarta krukor, vattenfat överallt och svarta detaljer. Budda figurer finns det 7 st med dessa två små som jag fått av en snäll kollega som gjuter betong, jag har inte bestämt mig för om dom ska bli svarta än. Även det lilla huvudet på bänken kommer från kollegan och det stora svarta kommer från Lödde plantskola.
Vattenfaten vågar jag inte räkna och absolut inte dom svarta krukorna heller, oj vilka mängder. Och fler blir det, maken och jag gjorde värdens fynd igår, bilder kommer.
 
 
Blommorna i den svarta krukan på bänken är vita sommarljus och det är första gången jag har dom i min trädgård och jag kan säga att dom absolut ska få komma nästa år.
 
 
Grusnejlikan växer ordentligt och jag får nog säga att den har varit rätt så tacksam än så länge. Även kotten kommer från Lödde plantskolan och den finns även i en större modell som gärna hade fått flytta hem till mig.
 
 
Dagens schema är fullbokat men kvällen ska vi ta med familjen i lugn och ro med en härlig grillning och mys på uteplatsen.
 
Kram på er alla fina som tittar in
Anna
 
 
 
 

7 kommentarer :

Hemma på Sjuan sa...

Så mycket snyggt i er trädgård! Älskar Buddhafigurer, kram Suss

Marina sa...

Så snyggt med kulorna i betongfatet. Måste fundera på om jag har något som skulle passa till att ligga i fatet förutom blommor som jag brukar ha.

Kram

Mys och hemtrevnad sa...

bilderna från din trädgård är ju bara sååå fina...inspirerar mig till tusen...kramis semlan

Merja sa...

Jätte fina bilder!! Krus nejlika finns hos mig också:) Riktigt söt!
Ha det gott!

Piasofia sa...

Härliga bilder! Man blir så glad.
Har ännu ingen Buddha i trädgården men man blir ju sugen när man ser dina bilder.

Kristinas oas sa...

Så fint! Vattenbad kan man inte få för många av. Grusnejlikan var ju jättesöt, den måste jag kolla in lite närmare.
Kristina

Kim Lee sa...

Det blir så himla snyggt med svarta krukor, grönskan träder fram på ett helt annat sätt. Man borde kanske införskaffa sig lite bra svart färg och måla lite krukor, att hitta svarta snygga krukor kan va svårt annars, men en snygg i fel färg är ju inte så svårt att hitta :D