söndag 14 juli 2013

Jag har dom överallt....


 
 
Jag kan nog säga att jag är överförtjust i hostan, även kallad funkia. Dom finns i så många olika färger både när det gäller blad och blommor, vissa doftar andra inte. Vissa är väldigt myckt vackrare än andra men nog så fina ändå. Mest skulle jag säga att jag har dom för de vackra bladens skull och inte för blommorna. Nej blommorna är jag inte så glad för så dom klipper jag av...klip klip :)
Men för det så kastar jag inte dom (inte alla i alla fall) vissa hamnar i vas, som den här stora buketten tillsammans med daggkåpans blommor.
Jag blev inte helt färdig i dag så det blir till att fortsätta imorgon och än har inte alla slått ut helt heller. Dom brukar få stå till första blomman längst ner vissnar.

 
 
Ha en härlig söndag
Kram Anna
 
 
 
 
 
 


7 kommentarer :

Malin - I min trädgård sa...

Här är det tyvärr precis tvärtom. Rådjuren har smaskat i sig ALLA bladen. Kvar står skaften och blommorna :(. Det var inte det jag önskade mig när dessa växter planterades...

Kram Malin

Anonym sa...

Åh så fina alla dina hostor är! Och den runda rabatten blir ju kanon, du är så himla bra på färg och form. :) kram Hanna

Anonym sa...

Åh så fina alla dina hostor är! Och den runda rabatten blir ju kanon, du är så himla bra på färg och form. :) kram Hanna

Livet på solsidan sa...

Ja, visst är de fina hostorna. Grattis till dig som redan har så många! Själv har jag börjat samla (och dela), men det tar tiiiid. Men det är väl så det ska vara med trägård. Trist om allt vore klart på studs liksom!

Önskar dig en skön söndag!
Kram Tamara

Janneke sa...

Your Hostas look lovely in your garden also wirh flowers.

Villa Vårgatan sa...

Vackra bilder, härliga färger och fina kompositioner i rabatterna! Hostan hör också till mina favoriter. Tyvärr kan jag inte ha dem i rabatter eftersom sniglarna också gillar dem. Glad att jag kan ha dem i krukor.

Ha en fin dag!

Kram Eva

Mimmi sa...

Det börjar bli mer och mer grönt i min trädgård också. Det är ju så himla fint. Men på det viset så mister man möjligheten att plocka in blommor i vackra buketter, vilket jag älskar. Jag inser att jag måste anlägga en stor rabatt med mormorsväxter på en strategisk plats, eftersom jag mer och mer plockar bort dessa växter. ;-)

Vill säga att jag älskar din blogg och din trädgård. Det är nog här inne jag får mest inspiration till min egen trädgård. Tack!