måndag 15 juli 2013

Kubben på plats...


 
Underbara sommar, det finns inte mycket som går upp mot en Svensk sommar om det är fint väder. Just igår hade vi mulet och väldigt blåsigt men i dag är det lovat värme igen. Än så länge tycker jag inte att man kan klaga så jag hoppas på lika fin fortsättning.
 
Vi fortsätter att arbeta på vår uteplats/utekök, och nu har kubben som vi kallar den kommit på plats, här ska murrikkan stå. Utemöblerna kommer från Trademax och vi är så glada att vi valde att satsa på en bra möbel och redan nu är dom välanvända. Vita gardiner kommer från det stora varuhuset, jag har valt att ha en vit gardin och ett myggnät vid varje stolpe tillsammans. Nu ska vi förhoppningsvis bli klara att beställa taket så vi kan få mysiga lång kvällar fast daggen faller. 
Här ser ni "kubben" idag ska den även målas och såklart kommer den att få bli svart...inte trodde ni något annat. I går kväll invigde vi murrikkan och wow så gott, bilder kommer i morgon. Kubben är uppbyggd av lecablock som vi har limmat ihop och sen putsat, super enkelt.

 
 
Hoppas du har en bra start på veckan
Kram Anna
 
 
 
 
 


5 kommentarer :

Katarinas trädgård sa...

Så bra det blev med kubben! Och allt limklet fick ni bort?
Nu har vi också ett utekök. Kanske inte riktigt i klass med ert... Du får se när du kommer, vi hörs om det.
Kram
Katarina

Janneke sa...

Cosy place to spend long evenings!

underbarahem sa...

Så snyggt det blir!
Birgitta

Villa Vårgatan sa...

Ja, där skulle man väl kunna sitta och njuta av god mat från uteköket och ett glas vin:-). Jättefint och den där kubben är väl för läcker!

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram Eva

Marina sa...

Gillar verkligen dina gardiner. Jag har ännu inte hittat något ställe där det skulle passa med gardiner. Letar vidare :)

Blir nog bra med Muurikkan där på kubben. Vi lagade mat på vår ikväll. Gott som vanligt.

Kram