fredag 12 juli 2013

Trädgårdsbesök....


 
Hortensian är verkligen lika vacker när den börjar vissna som när den står i sin fulla prakt ♥
 
När Katarina, med bloggen Katarinas trädgård ringde i fm och frågade om vi kunde träffas idag fick jag fart i benen, ja med gips. Det går inte fort men det går...idag ska jag dessutom få nytt gips och det återstår att se vad det blir för färg denna gången. 2 veckor kvar....åter till Katarina. Det är så härligt med med alla nya trädgårds bekanta man har fått tack vare bloggen.
Inför besöket vill man fixa till det där lilla extra men tyvärr har jag så stora delar av trädgården som jag håller på med just nu att det inte är så mycket att se. Tyvärr har jag fått ta det lugnt denna sommaren och det har varit jobbigt att sitta och titta på när det finns så mycket jag vill göra. Tack Katarina för ett trevligt besök och underbart prat.

 
Fröställningarna efter allium bollarna har fått en egen vas, vissa har fått stå kvar i rabatten eftersom dom gärna får fröså sig där men nu är det så många små att rabatten drunknar på våren. 

 
 

 
 
Zelda är fyra månader och hon växer så det nästan knakar, jag längtar tills om 2 veckor då jag slipper gipset och samtidigt kan börja gå små rundor och träna med zelda.
 
Ha en underbar fredag
Kram Anna
 
 
 
 
 
 
 


5 kommentarer :

Hemma på Sjuan sa...

Underbara trädgårdsbilder! Min trädgård är en katastrof men de få landen jag har ska rensas nu när jag får tid igen. Imon flyttar sista valpen. Så fin bild på Zelda, så stor hon blivit. Kram Suss

Janneke sa...

I see Zelda is anxiously waiting for you to be able to walk with her again. Lovely yellow rose in the waterbowl.

Jenny sa...

Älskar hortensian! Håller med om att den är vacker när den torkar också, skiftar färg och är lika charmig ändå.

Trevlig helg,
Jenny

Katarinas trädgård sa...

Tack själv, snälla Anna! Det är så roligt att träffas, tiden bara flyger iväg, plötsligt har det gått flera timmar! Och sedan får man ett sjå när man kommer hem, sprängfylld med nya idéer och inspiration. Jag har bl a planterat låga marktäckare i skålar, dina är supersnygga!
När vill du komma hit?
Kram
Katarina

Helena sa...

Vad roligt med bloggbesök!Jag skulle gärna besöka er båda synd att det är så långt bort ni bor eller så är det jag som bor lååång ifrån er ;-)
Tror säkert att Zelda skulle gilla att "glöta" i en damm :-)
KRAM från mig!