tisdag 1 oktober 2013

Bladen gulnar.....

 

.....och faller från kiwin i pergolan. Det är vackert med sina färg skiftningar och det bildar ett täcke på marken som Zelda njuter och far runt i. Kiwins blad börjar tacka för sig och till min glädje är det dags att skörda kiwi frukter. Små söta gröna frukter som kan ätas precis som dom är. Inget ludd på skalet som sätter stopp.
 

 
 
 
En blick ut från pergolan och jag ser två av mina nyplanterade träd, ett silverpäron och ett glanskörsbär, hoppas dom växer till sig med rekordfart....


 
Igår blev det ett snabb besök in på nya favoritbutiken House of palladium i Lund. Sist jag var där tittade jag på ett svart utomhus ljus och idag fick det följa med hem, bilder kommer.
 
Här hemma har vi börjart komma igång med lite förädringar och målingsarbeten inne, visst är det underbart när man äntligen kommer till skott med sånt man har velat göra länge. Såklart blir det bilder när vi är klara.
 
 
Hoppas du har en underbar dag
Kram Anna
 
Var det någon mer som inte fick gårdagens inlägg inte fungerade som det skulle? Mitt inlägg blev publicerat men inte uppdaterat i blogginläggslistan....konstigt.
 
 
 
 
 
 

8 kommentarer :

Lena/isis sa...

Åååå va lummigt o härligt o vilka färger. Att det inte blivit uppdaterat i blogginläggslistan har hänt några gånger för mig med men inte nu på ett tag . Undrar varför det blir så ? Kram

Trädgården på Höjden... sa...

den är så vacker din kiwipergola. oavsett färg på bladen. och så härligt att kunna skörda egna små kiwisar
kram åsa

HönaPöna sa...

Vilken härlig pergola... vi funderar på att bygga en nästa år så det är trevligt med lite inspiration!

Life's Silverlining and I: Foto_Inredning_Resor_Stil & Skönhet sa...

Vilken vacker trädgård du har! Såg din fina hortensia längre ned och jag har en likadan som jag glatt mig mycket åt denna sommar. De håller så lönge. Sen hur man övervintrar dem vet jag inte, vet du?
Kul att du lämnade en kommentar hos mig så jag hittade till dig. Kram Nilla

Annika Christensen sa...

Nu är det så himla fint ute. Hos dig är det alltid lika fint. Spelar ingen roll vilken årstid.
Hälsa Mamma
Kram
Annika

Marina sa...

Snyggt med höstfärg på bladen. Här är det nog mest vildvinet som bytt färg ännu. Eller ja, björkarna gulnar ju också nu.

Kram

Katarinas trädgård sa...

Vilken fin färg på kiwibladen! Och frukten ser inte alls dum ut, jag blir riktigt sugen.
Och tänk när allt ditt vildvin "brinner!!
Kram
Katarina

Karin - Mina Rum sa...

Vilka härliga färger du har där i pergolan. Själva pergolan ser också jättefin ut. Precis i min smak. Gillar ju svarta snickerier.

Kram, Karin