onsdag 2 oktober 2013

Ljus i trädgården....


 
 
Jag blev super nöjd med mitt stora svarta utomhus ljus, kallar man det marschall ljus eller det är rent och slätt ett ljus för utomhus bruk? Jag provtände det bara ikväll för att det skulle bli några pics här till bloggen och jag är så nöjd med mitt inköp.
Nätterna blir kalla och dimman är tät på morgonen när man kör till jobbet, det är verkligen precis som en höst ska vara.
 
 
Klädtips: Dessa två är hemklickade från Bonapart och jag hoppas dom motsvarar mina förväntningar. Att klicka hem kläder i olika nätbutiker gillar jag som är lite för lat för att springa runt i butiker och prova. Även ett par svarta kängor är inköpta och jag bor praktiskt taget i dom redan, jag älskar svarta boots av denna typen.
Det går nog inte att sticka under stolen att jag gillar svart i det mesta...tur jag tog två grå klänningar.
 
 

 
 
 
Hoppas du har en underbar dag i det fina vädret, tänk så underbar höst vi har. I morgon tror jag bestämt att det blir till att ta fram vantar och ha på morgonen i alla fall.
 
 Kram Anna
 
PS. Är det någon mer som har problem att inläggen inte uppdateras i blogglistan? Hur jag än gör så kommer det senast inte upp. Sen har jag upptäck en ny liten knapp när jag gör inlägg..Återgå till utkast? har inte sett den innan och när jag tittar i listsan med inlägg så finns det inget utkast??Någon som vet hur man gör för att åtgärd problemet?
 
 
 Nu helt plötsligt 5 timmar senare så har inlägget kommit upp i blogglistan...
 


8 kommentarer :

HönaPöna sa...

Jag har samma problem, och vet då tyvärr inte hur man åtgärdar det. Säg till om du kommer på hur...!
Ljuset är kanonsnyggt, skulle kankse slå till på ett?!

Katalin sa...

csodálatos fotók

Anna Svensson sa...

Fint!!!
Jag planerar själv för att smycka trädgården med ljus framöver. Var har du köpt ditt ljus? Jag tillverkar egna ljus och skulle kanske försöka mig på ett sånt där uteljus.
Ha en skön kväll
//bara anna

Marina sa...

Snyggt ljus, snygga klänningar och snygga boots! Var köpte du ljuset?

Kram

Katarinas trädgård sa...

Snyggt ljus (hoppas du fick rabatt:)) Funkar det när det blåser lite? Det är ju ganska problematiskt med levande ljus i blåsiga Skåne.
Kram
Katarina

Spirande grönt - sa...

Så härlig höststämning!

Ha det gott,
Rebecca

Godastunder-tokigaidéer sa...

Ljuset är köpt i den nya butiken House of Palladium i Lund och det gick bra i de små vindpustarna häromdagen men tror det går med lite mer vindar också för veken är rejäl.

Kram Anna

Anna-Maria sa...

Väääldigt snygga kläder! Hade helt glömt bort det företaget, handlade där förr! Ska genast kika in! Och trädgården ser lika tjusig ut som alltid!