onsdag 27 november 2013

Fortsättning på arbetsrummet....

 
Planering, inköp, planering och inköp....just nu känns det som jag bara gör av med pengar :) fast det är rätt så roligt. Till skrivbord kommer det bli vita skivor och mörk grå bockar från det stora varuhuset, två AJ lampor i svart är beställda och två vita stolar kommer idag.
Maken som är ledig idag bygger vidare på den platsbyggda hyllan och jag kan knappt bärga mig att få åka hem från jobbet idag och få se hur långt han har kommit.  

 
From denna bild och ner har jag lånat på nätet. Härlig inspiration, jag hoppas mitt arbetsrum blir lika ljust och härligt trots mörka golv.
 

 
Nu är det mer finliret som ska handlas som två fårskinnsfällar, snygga tidskriftshållare, pennställ och såklart lite annat.
 
Så roligt att det är fler som gillar platsbyggda bokhyllor, jag hoppas verkligen det kommer bli bra :) men ibland måste man bara chansa. Tack för alla era hälsningar ♥
 
 
Hoppas du har en bra dag
Kram Anna
 
 
 


4 kommentarer :

Sabelhagens Olivlund sa...

Vilken fin inspiration, det kommer bli så snyggt hos dig.
Jag letade efter liknande skrivbord som det från Ikea, men det fanns inte i lager.
Ha en fin onsdag
Kram Maria

Erika sa...

Vilka fin ainspirationsbilder du hittat!
Spännande att se hur det blir...

Ha en fortsatt bra onsdag!

Törnrosa sa...

Så mycket snyggt det finns att hitta på nätet. Man vill ju ha allt!
Hej från Törnrosa

Lyckliga Hem-Inspirerar sa...

Åh, lyckost!!! Det blir ju ursnyggt. Du får tänka att du investerar ;) ett kontor som skapar rymd för tankar, idéer och massor av arbete.

Ha det gott!
Kram Jane