tisdag 26 november 2013

Renovering av arbetsrum.....

 
 
Jag har alltid tyckt att det är så snyggt med platsbyggda bokhyllor, dom smälter in på ett enkelt sätt och gör inte så mycket väsen av sig. Typ såna som man ser i gamla bibliotek från Engelska filmer, det gillar jag. Att sen ha det i ett 70 tals hus som jag bor i, har inte riktigt slagit mig från jag började planera hur mitt nya arbetsrum ska se ut.
I vårt nuvarande eller jag ska säga som det såg ut innan helgen så fanns där 3 billy bokhyllor som jag är måttligt trött på, ett gigantiskt stort skrivbord som tog upp halva rummet och samlade massor av skräp och lådor under samt två köks stolar som vi har som extra. Alltså väldigt tråkigt. :(
 
 
Skrivbordet åkte in på blocket och såldes direkt, dom två stolarna åkte ut i garaget och billy bokhyllan är snart på väg ut. Nu är nämligen min snälla make i gång och bygger en platsbygg bokhylla som kommer rama in fönstret och på köpet får jag även en bred fönster karm, jippi. Så snart det finns något att visa så kommer mer om detta bygge.
 
 
Ha en härlig dag
Kram Anna & Zelda
 
 
 
 
 
 


9 kommentarer :

Eva Lundberg sa...

Vad spännande! Ser fram emot bilder!!!
Gigantiskt skrivbord, känner igen det där - men vi har delade meningar om det, sambon och jag...
Kram Eva, Tinibelli

Erika sa...

Spännande... och kul!

Ha en fin dag!

Turid uten tresko sa...

Så spennende! Gleder meg til å se bilder av ferdig rom :)

Lotta sa...

Det är alltid kul med lite förnyelse!!!Vår grannar köpte in en massa Billy från blocket och använde dem till att göra platsbyggda hyllor runt sitt kontor, det fixades till med en massa fina lister och luckor!! Ser med spänning fram emot bilder då jag är jättesugen på att göra om en vägg där vi har fullt med tråkiga furuhyllor.
Kram Lotta

Törnrosa sa...

Så roligt att du blivit ny följare hos mig - välkommen! - för då hittade jag till din jättefina blogg.
Det där med bibliotek skulle jag ha kunnat skriva. I alla fall fram till dess att du tog tag i projektet. Så långt har vi inte kommit ännu, men kanske under nästa år.
Hej från Törnrosa

M/S Design sa...

Gillar också platsbyggda bokhyllor i Engelsk stil!
Har en vägg i kontoret fast i vitt men skulle behöva mer, har dom senaste dagarna rensat vårt kontor/arbetsrum och det är otroligt vad man samlar på sig...
Mariana

Snäckskalsdalen. sa...

Undrar hur du kom över bilden på mitt bibliotek, preciiis så är det här. Inte, men jag skulle vilja ha det så gärna, så gärna. Skall bli roligt att se ditt sen!
Agnetakram

Life´s Silverlining and I sa...

Vilken händig man du har! Ser jättefint ut som ni tänkt er att bygga. Kram Nilla

Karin - Mina Rum sa...

Vet precis vad du menar. Gillar verkligen också platsbyggda bokhyllor. Jag har det i övervåningens hall. På en sådan där vägg som inte gick att utnyttja till något vettigt. Är supernöjd med den. Ska bli spännande att se er hylla.

Kram, Karin