måndag 25 november 2013

Annorlunda lusse bullar.....

 
 
I går blev det lusse bak här hemma men inte dom vanliga katterna, det blev släta bullar med mums i mitten, lite som en vaniljbulle. Receptet till bullarna hittar Ni här>> sen tog jag ca 150 g smör, 1,5 dl floursocker , 1 pkt saffran och lite ny stötta kardemumma kärnor och rörde ihop och spritsade ner i mitten. Det blev super gott :)
Det blev även satt en ny deg till skurna pepparkakor som ska bli bakade ikväll, sen är det bara att hoppas att det kommer räcka ett tag framöver.
 
Idag ska jag iväg med Zelda på vatten gympa för första gången och det ska bli intressant och se om hon gillar det lika mycket som att bada i havet.
 
 
Ha en härlig start på veckan
Kram Anna & Zelda
 
 
 
 
 
 


5 kommentarer :

På landet vid havet sa...

Åh, så gott det där såg ut! Mums.
Kul med en annan variant på lussebullar. :)
Kram Mia

Rose-Marie sa...

Ser ju supermumsiga ut ... måste absolut testas .... Tänkte jag skulle baka dina skurna pepparkakor åxå ... men ... vad har du för temperatur på ugnen när du bakar dom?... Kram

Meta sa...

Lussebullar är gott och kul med nåt nytt ibland.
På tal om granar (förra inlägget) det känns ju som evigheter när man plockat undan julen innan man skall ta fram den igen.
Ha en fin vecka
Kram Meta

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka godisbullar och jag vet ingen som du som kan improvisera med lite så och lite så och så blir det helt fantastiskt.

Hoppas det gick bra med Zelda!

Agneta kram

Godastunder-tokigaidéer sa...

Vad roligt att mina enkla recept kommer till anv för fler, till dom skurna pepparkakorna har jag ugnen på 175 grader i 6-8 min.

Lycka till
Kram Anna