måndag 24 mars 2014

Bloggfri helg....

 
Wow vilken helg det har varit! Som vanligt har den gått väldigt fort men jag är så nöjd med tanke på vad jag har hunnit med. Den mesta tiden har Zelda och jag tillbringat ihop, i lördags var det spår kurs i skogen och igår var det lydnadskurs hos Jeppe Strid. Jag har sällan sett Zelda så trött, hon har snarkat i fåtöljen och varit så nöjd med läget.

 
Den här lilla raringen har dykt upp i min rabatt, alltså måste jag ha planterat den.....tänk vad man kan glömma. Någon som vet vad den heter?


 
Daggkåpan är en av mina favoriter och nu har den äntligen börjat krypa fram i rabatterna.
  
 
Zelda tyckte det lät väldigt konstigt när vattnet släpptes ut i den lilla vattenspeglen. Det surrade och tjöt när det sipprade mellan bladen.....
 
Jag har påbörjat ett nytt projekt i trädgården i går, det flyttades massor av stenar och jord och nu sitter man här med en öm rygg.....och fy så trött. Fast det är helt ok, hoppas jag hinner fortsätta i morgon. ni vet hur jag är, det skulle helst ha blivit klart i går :)
 
 
Ha en härlig start på veckan alla fina
Kram Anna
 
 
 
 
 
 


4 kommentarer :

Karin - Mina Rum sa...

Vad hon ser charmig och undrande ut, Zelda. Krokusen känner jag tyvärr inte igen. Men fin är den.
Kram, Karin

Anonym sa...

Tittar in på din blogg ibland och är så imponerad hur fint du gör. Planteringar, val av växter och träd. Allt blir så fint. Finaste "smycket" är nog Zelda =) hur har det gått efter hennes operation? Tack för du delar med dej och inspirerar!/Marie

Godastunder-tokigaidéer sa...

Tack Marie,
Det är så härligt med era snälla hälsningar.
Tyvärr har det inte gått så bra för vår lilla tjej. Hennes ena arnmbåge blev bra men den andra lyckades inte. Just nu vet vi inte var vi ska stå så framtiden är oviss.

Kram Anna

Anonym sa...

Å vad tråkigt att höra! Skickar en kram till både dej o Zelda./Marie