onsdag 12 mars 2014

Vatten i ......

 
....olika former gillar jag skarpt att ha i min trädgård. Detta lilla vatten blänk har jag visat innan men jag är verkligen super nöjd med det och det är Zelda med. Här kan man ju bada, plaska och ha roligt när matte vänder ryggen till. Fast det är helt ok, hade varit bra om hon hade förstått att man måste torka tassarna varje gång man ska gå in sen!!


 
Det känns väldigt tråkigt i min trädgård just nu, inte mycket som är grönt så jag har lite att fundera på. Behöver få in mer som håller sig grönt hela året. Någon som har några tips?
 
Jag är även på jakt efter 2-3 nya träd, jag har inte helt bestämt vilka än men en ska vara en klotrubinia som ska få stå tillsammans med den jag redan har. Sen är jag lite nellad på en kopparlön men jag får se.
 
 
Ha en härlig mitt i veckan
Kram Anna
 
 
 
 
 


3 kommentarer :

Anonym sa...

Jag tänkte just när jag tittade på bilderna; vad grått kan vara vackert. Grått är ju inte bara grått utan olika toningar. Så läste jag att du ville ha lite färg. Det kanske ser lite annorulnda ut i verkligheten. Något lila skulle se fint ut till de grå tonerna, tycker jag!

Rost och rädisor sa...

Du har så fin struktur, stenar och buxbomklot som jag tycker är mycket vackert, för att inte tala om vattenspeglarna, men om du vill ha färg nu så är det ju lökväxter som gäller.
Att placera ut urnor med färgglada vårblommor är ju också ett tips.

Ha det gott
/Anette

HWIT BLOGG sa...

Så vackert...så genomtänkt! Gillar verkligen allt jag ser på din blogg!
Ha en fortsatt skön vecka!
Kram,
Titti