tisdag 11 mars 2014

Jag önskar fler....

 
 
...helger som denna. Att få tillbringa tid i trädgården så här med den första solen är helt underbart. Jag måste dock medge att jag är något ostrukturerad, lite som när jag städar inne. Först börjar jag i en hörna när jag plötsligt är i en annan, hur detta går till vet jag inte men rätt som det fixar jag i hela trädgården på en gång, utan att bli riktigt klar med något :) nästan. Alla 80 lavendel plantor blev klippta i alla fall.

 
Före klippning...

efter klippningen...

 
Alla kompost galler är skydd från en viss liten hund vid namn Zelda som annars gärna trampar runt lite överallt i trädgården. I höstas planterade jag 100 queen of night här som nu äntligen är på väg upp, tyvärr ser jag att det måste fyllas på med fler och även med massa krokus som får bild ett härligt marktäcke. Så här kommer det grävas och sättas lök till hösten.
 
 
Ha en härlig dag alla fina
Kram Anna
 
 
 


6 kommentarer :

Sylvia sa...

Haha, jag är likadan! Jag börjar att rensa/klippa på ett ställe och helt plötsligen är jag i ett annat hörn och röjer. Vet inte hur/när jag har flyttat mig dit men så länge jag är på vår tomt och inte på grannens så är jag nöjd :)
Ha en skön dag!

Karin - Mina Rum sa...

Det är väldigt lätt att hamna i Alfons Åberg-syndromet när det gäller trädgården. "Jag ska bara". Ska bara kratta lite här, ska bara plocka undan lite där, ska bara klippa lite också...

Men att få vara ute i solskenet ger i alla fall massor av energi.

Kram, Karin

Marina sa...

Trampar ner har Ronja också en tendens att göra. Trots sina snart 10 år har hon inte lärt sig det. Är det fel på mig eller henne då??? ;)

Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Det är spännande nu när det börjar komma upp lökväxter här och där och även om jag dokumenterat det nånstans, så ids jag inte plocka fram och se efter, jag väntar tills jag blir varse vad det är!
Lilla Zelda, ja, vi har också haft vovvar som hjälper till i rabatterna!!!
Agneta kram

Katarinas trädgård sa...

Likadant här; jag rensar lite här och sedan råkar jag hamna någon annanstans och rensar lite där. Men jag tycker det är skönt att ha en så liten trädgård att man kan vara helt osystematisk, man hinner ändå.
Ha det bra och klappa Zelda!
Kram
Katarina

Anonym sa...

Samma här! Men jag har inte så mycket i min trädgård än så det hinns med. Funderar däremot igen på dynorna på uteplatsen. Var förvarar man dem på sommaren när vädret inte tillåter att de ligger ute? Bär du också dina ut och in?