måndag 10 mars 2014

Vilken helg...

 
Ledig helg, sol, trädgård, familj och Zelda mys så underbart. Att få ha en helt ledig helg på schemat är lyx just nu. Födelsedagar och annat tar upp vår tid och schemat framöver är fullt med aktiviteter, på gott och ont...fast det är roliga saker, då är det ok :)
80 lavendel plantor är klippta samtliga gräs sorter och en massa annat, tala om att jag känner mig ganska nöjd och trött. Maken har spolat trädäcket och det ser nästan ut som nytt igen. Det blev många skogs promenader med Zelda och lite träning stod på schemat. Ny hund kurs börjar på söndag och då vill vi vara lite på G.

 
Flera olika sorters krokus köptes i Danmark i höstas, nu ångrar jag att jag inte köpte fler. Ärligt så blir jag lite lat när jag tänker att alla ska grävas ner....men helt klart att det ska bli fler till hösten :) lite lagom att köpa några varje år och fylla på. 
Zelda hittade en ny plats mitt i allt gräs, mjukt och gott :)
 
 
Ha en härlig start på veckan
Kram Anna
 


6 kommentarer :

Anonym sa...

Hej!
Alltid lika roligt att börja morronen med din blogg, tack! Insåg själv i helgen att jag är tvungen att hägna in mina rabatter med kompostgaller om jag ska kunna arbeta ifred utan att få dom uppgrävda direkt efter...en unghund på 10 månader och 50 kg, med jätteklor, och som älskar att gräva gör inte livet som trädgårdsälskare så lätt!
Ett försenat grattis till Zelda!

Mvh Kerstin

Erika sa...

Helt underbart med vår! Jag har också donat i trädgården och klippt ner allt gammalt och visset. Dessutom blev det både lunch och eftermiddagsfika ute, lovely :-)
Ha en bra vecka!

Tante Mali sa...

Hi Dear,
lovely pictures ... and the sweet little baby is wonderful.

Have a sunny spring time
Elisabeth

Sylvia sa...

Nu är både våren och vi trädgårdsmänniskor på gång. Här har det grävts, klippts och rensats. Underbart!
Jag har också blivit påmind om att jag måste fylla på med fler krokusar .
Ha det bra

Limetwig sa...

Ja vilket väder vi hade i helgen och idag helt lovely! Idag blev alla mina lavendelbuskar klippta. Fassen va de sprider sig, har hur många nya plantor som helst mellan kullerstenarna som ligger runtenom! Bara till att dra upp och plantera nån annan stans :) Ha en skön vecka!

Marina sa...

Ronja hittade också ny plats i helgen. I nya uteköket med huvudet på lite överblivna bitar av markduk.
Underbara hundar!

Kram