söndag 4 maj 2014

Hosta gången....tänk så fort det går!

 
Dom som känner mig vet att jag är väldigt förtjust i hosta eller aven kallad funkia. Jag har många av olika sorter, limegrön med vita blommor, till mörk grön med vita kanter och sen ska vi inte tala om olika storlekar på bladden. Allt från mini hosta till dom med gigantiska blad, härliga alla på olika sätt.
I min hosta gång har jag valt att sätta helt vanliga ljus gröna med lilla blomning, rätt så enkla men jag hade rätt så många och då hamnade dom här :)
Krukorna med hosta brukar står här så vattenslangen inte river allt i sin väg...
 

 
Tänk att solstolarna blev använda igår, jag i alla fall i en kvart :))) Mesta tiden gick åt att gräva och idag ska alla ligusterplantorna  ner i backen... vädret är tyvärr inte lika roligt som igår men det blir trädgård ändå :)
 
 
Ha en härlig söndag all fina
Kram Anna
 
 
 
 


7 kommentarer :

Anonym sa...

Vad fint! Gillar gången med kullersten! Hoppas vädret är lika fint i Sverige som här i Wales. Det blev myckt trädgårdsarbete under solen här igår.

Marie sa...

Vilken mysig gång! Och ja, funkia är jättefint!

It's me sa...

Have a nice sunday Anna !!...love from me...x !

Marianne sa...

Just ja, bra påminnelse för mina minihosta som övervintrat i växthuset, var kan man placera de små...blir för osynliga att ha i en gång, kanske någon trampar på dem. Får väl bo kvar i krukor, som i somras.

Jenny sa...

Här har det tyvärr blivit mycket inomhusjobb, men det har väl inte varit det bästa vädret så jag stod ut ändå. Hostor är undrérbara, du har så fint!!!

/Jenny

AK. Keramik Form-Design sa...

Så härligt grönt du har.
Mina sniglar äter upp min Hostor :-( hur jag än gör.
Ligger i sjukstuga så jag följer din trädgårds framsteg med glädje.

Gjuterian sa...

Funkia hör också till mina stora favoriter. Lättskött är min melodi. Vad maffigt vackert med så mycket tulpaner på samma ställe. Kanske jag "apar" efter i någon av mina rabatter till hösten. Nu står det en tulpan merhär och där.

Kram från Helen