måndag 9 juni 2014

Ett litet runt rum...

 
Det händer något litet här och där i trädgården hela tiden. Växter flyttas, krukor blir målade och nya växter flyttar in och hamnar i jorden. Tre dagars ledighet och det har blivit massor gjort här hemma.
 
 
En plåtkant ska hålla singlen på plats och jag hoppas, hoppas att maken ska hinna göra mitt vatten klart så även rabatten kan bli klar. Allt får ha sin gång...just nu håller maken på med taket på uteplatsen och jag får snällt vänta med alla mina projekt. Jag säger bara hela tiden...så länge det är klart till den 29 juni, visst säger han och små ler.
Nu ska jag bara hitta ett bord till våra gamla stolar som snällt får hänga med ett tag till, så har jag en härlig uteplats med kvällssol och mysbelysning av risbollarna. Sen är det såklart mer växter men jag är inte helt överrens med mig själv än.


 
Ha en härlig vecka, här är det student för hela slanten. Mån-ons=studen och sen ledigt på torsdag och sen student för sonen E på fredag. Tur jag är ledig tis-fred, i alla fall om det vill sig väl.
 
 
Ha det gott
Kram Anna
 
 
 
 
 
 


7 kommentarer :

Jenny sa...

Fullt upp! Här har vi två skolavslutningar, en grabb som går ut femman och en som går ut första ring på gymnasiet. Vad du har jobbat i trädgården, själv har jag jobbat i helgen men har mina tre lediga dagar nu istället så jag räknar med att få en del bockat på att göra-listan.

/Jenny

Rost och rädisor sa...

Så flitiga ni är. Kvällshörnan ser ju så ombonad och mysig ut. Gillar lilla häcken som går ut i en båge.
Lycka till med studentveckan!
/Anette

Mimmi sa...

Din nya hörna blir bara så fin! Gillar den runda häcken som kommer växa till sig.

Jag har lite funderingar på att göra en liten roadtripp med min lilleson nedåt Skåne i sommar. Jag vill ju självklart få till lite trädgårdsrelaterade utflykter också, plantskolor, hantverksbutiker, besöksträdgårdar. Har du några tips på vad jag inte får missa?

/Camilla J

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Men du! Det vart ju jättefint! Va trevligt med en rund form!

Ha det gott, kram :)

susanne sa...

Å så fint det har blivit!

Mimmi sa...

Tack för tipsen, Anna. Dem ska jag skriva upp så jag kommer ihåg. Resmålet är dock inte bästämt ännu, vi får se om det blir Skåne eller Dalarna.

Stolarna har jag köpt på Jula. De var trärena och jag har målat dem själv. Det finns fotpall till också, men själv tyckte jag det räckte så här.

/Camilla J

Villa Vårgatan sa...

Så fint det blev, det lilla runda rummet! Blir nog många mysiga sommarkvällar där.

Lycka till med studenten! Mycket jobb men mycket kul också:-)!

Kram kram Eva