tisdag 10 juni 2014

Nu blommar salvian...

 
Nu har min salvi börjat slå ut och jag hoppas det kommer finnas någon blomning kvar till den 29 juni. Jag har både caradonna, mainacht, ostfriesland på olika ställen i trädgården. Jag gillar att blanda grönt med lila, härliga kontraster för båda.
Nu är det stjärn alliumens tur att blomma. Enligt mig är den så mycket vackrare än den vanliga som såklart också är fin. Stjärn allium blir nästan dubbelt så stor som den vanliga och så skir på ett annat sätt.

 
En student är avklarad och tre återstår....tis-ons och sen vår egen på fredag. Nu har jag äntligen ledigt och ska inte till jobb fråns på måndag. Tänk allt jag ska hinna :) tror jag :)
 
Ha en härlig dag
Kram Anna
 
 
 
 


5 kommentarer :

Ellinor Häggström sa...

Salvia är vackert. Själv har jag tre sorter, men vad de heter har jag inte lagt på minnet. Mest förtjust är jag i den vita.

Så fint du har det hos dig! Pergolan är verklgien jättefin.

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Vilken underbar ny uteplats i kvällssolen! Gjord i din stilsäkra smak :-) Studenttider även här… Så snyggt med salivan och alla allium! Måste komma ihåg att skaffa några stjärnallium, de är ju så vackra. Mina har dött ut.

Kram, kram

Rose-Marie sa...

Underbart vackert.... :-)

I slutet av gatan sa...

Javisst är det snyggt med grönt och lila! Jag planerar för just de färgerna på vår framsida. Kanske en skvätt vitt också men jag bara älskar lila så det får det bli! :-)

Trevlig kväll!

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Oj va fint med stjärnalium, det har bara gåt mig förbi.
Jättevackert! Fint med allt lila och grönt ihop.

Trevlig studentvecka!

Kram :)