onsdag 11 juni 2014

Två solar....

 
Skulle man vilja önska just nu, sitter och läser väderleksrapporten för de kommande dagarna och det är ingen munter syn. I dag regn nästan hela dagen och torsdag sådär, uppehåll men inga extrema solchanser och sen fredag med vindbyar upp till 20 sekundmeter.....hallå vädergudarna det här är inte student väder!! Vi håller tummarna att SMHI har fel :)

 
Nu är äntligen håller det nya vattenbadet tätt. När vi fyllde det första gången så försvann hälften av vattnet över natten....men nu verkar det som det har satt sig och allt vatten stannar kvar. En pump är in skaffad som vi hoppas ska orka pumpa upp vattnet i den höjden som det behövs. En glasskiva ska beställas så fort studenten är avklarad. Snart snart är allt på plats...innan den 29 juni :)
 

 
 
Så här såg det ut i våras när det var ny gjort men innan putsning.
 
Ha en härlig dag, här är det student för tredje dagen i rad och idag är det kusin Ts tur
Kram Anna
 
 
 
 4 kommentarer :

Marina sa...

Jag hoppas att ni får bra studentväder. Här regnar det en del just nu. Det behövs men så klart vill man ha fint väder på studenten.

Kram

Katarinas trädgård sa...

En riktig väderrysare! Jag håller alla tummar och tår för fint väder på fredag!
Så fint badet blir.
Kram
Katarina

Louise sa...

Fina solar! Är det inte regn så är set storm! Vädret kan göra en smått galen! Hoppas att ni har lite lugnare väder än vad vi har!

kram louise

Pia Gustafsson sa...

Vilka underbara solar i ditt vattenblänk. Vad snyggt det var och extra kul när man gjort det själv. Kraaam Pia