onsdag 1 oktober 2014

Höstglöd...

 
Trädgården förvandlas sakta till sin höstskrud och det ser så stilla och behagligt ut. Kiwins blad faller och bildar en mjuk matta under pergolan, snart är dom ett minne blott. En ny månad är här och jag ser fram mot att få krypa upp i min fåtölj med en bra bok och koppla av under en tid.
Hösten är här och det tackar jag för :) jag är av den meningen att alla årstider har sin charm...

 
Dagarna går fort och vips så har det gått en vecka och snart en månad...var tar tiden vägen. Är det bara jag som upplever detta? Just nu tar jobbet mycket tid och kraft så fritiden känns en bit bort, det är svårt att hinna med allt man vill.
 
Hoppas ni alla har det riktigt bra där ute i syberspacc
en
Kram Anna
 
 
 
 
 


5 kommentarer :

Furulunden sa...

Fint med denne tiden også, stearinlys og masse stemning!! Ha en finfin og travel dag! Tiden går altfor fort, enig med deg!! Mette

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Så fint det ser ut och så fint det du skriver.
Jag brukar också gilla alla årstider och ta allt för vad det är.
Men i år, nu, vart det svårt för hela trädgården föll platt av frosten, inte ens bergskörsbäret fick färgas om till höstskrud.
Tror att det är kört att den kan bli så vacker som den brukar, bara för några dagar.

Ha det gott och njut, jag ska ut nu och se om jag trots allt kan hitta nåt vackert hos mig. Kram Ewa :)

Anna-Maria sa...

Håller med, var sak har sin tid. Vi behöver vila så vi orkar med nästa säsong. Jag hade inte orkat med samma tempo i 12 månader kan jag säga! Fint ät det hos dig också!

Hemma på Sjuan sa...

Hösten är mysig, blir lugnare då. Vackert i din trädgård med alla fina färger, kram Suss

Snäckskalsdalen. sa...

Tiden går fortare och fortare ju äldre man blir, det är en relativitetsfråga.....tyvärr. Men å andra sidan, känner man att tiden går fort då trivs man antagligen och har roligt! Och den här tiden på året är så fin och som du säger, rogivande.
Agneta kram