måndag 6 oktober 2014

Its me and what i think...

 
 
Det var tur att solstolarna inte hade fått åka in i garaget än för denna helgen har jag tillbringat en hel del tid, just där. Vädret har varit helt underbart och sen att ha ledig tid, ja då är det enkelt :) En bok, en kopp te och sen en skön kudde så slummrar man till en lite stund, hämtar mer te och läser lite till för att sen somna en stund igen....är man lite tokig!! Utlovad bild på nya korta frisyren :)
 
 
Före...mest brillor men det blev en snabb selfie påväg in till frissan :)
 
 
Tankar.....om annat. 
Många gånger har jag funderat på att ha en blogg som man kan "kräka" av sig sånt som man behöver ventilera eller bara få lov att tycka till om. Jag har lovat mig själv att min lilla enkla blogg inte ska vara ett sånt forum MEN.......ibland får man göra ett undantag!
 
Ibland undrar men hur vissa människor tänker!
Varför går vissa människor runt och alltid är sura? Varför inte bjuda på det man kan så om det bara är ett litet leende som gör någons dag. Nä vissa människor ska bara ha och inte ge. Varför är man så bitter? Visst har vi olika bakgrund och händelser som påverkar oss men vi måste försöka ta oss uppför kullen och gå vidare, hur jobbigt det än är. Det finns kanske människor i din närhet som är beroende av dig eller rentav älskar dig ändå. Stanna upp och se om du ger! Tänk på någon annan en dag eller så bara för en stund!
  
 
This is me and what i think
Anna
 
 
 
 


11 kommentarer :

Mejrams! sa...

Så snygg din nya frisyr är och den passar dig som en smäck! Du har helt rätt i dina tankar! Sprid litet leenden, värme och snälla ord, det mår vi alla bättre av. Kram Merja

Almbacken sa...

Så fin du är !!! Toppensnygg frisyr som du klär perfekt i.

Håller med dig i dina tankar. Jag tänker att de människor som inte kan kosta på sig ett leende eller vänligt ord nog inte mår så bra. Sen finns det ju dom som bara är "små lortar" :).

Kram, kram
Maria

Rose-Marie sa...

Blev ju så himla snyggt... Klär dig verkligen... Håller verkligen med att visst kan man väl bju på ett leende det kostar inget X-tra... Så himla kul när man verkligen känner sig riktigt glad och msn går och småler för sig själ hur det faktiskt påverkar folk man möter på vägen fram... Allt som oftast ser man människor titta på en och ge ett leende tillbaks... Kul är det när bra saker smittar.... Och vem blir inte glad med detta höstväder vi har! ... :-)

Marina sa...

Hur snygg som helst!

Det där med tankar och liknande i sin blogg är ju en smaksak men jag har alltid några tankar på slutet i mina inlägg för att jag helt enkelt är en tänkande person och jag gillar att skriva. Jag måste säga att jag får otroligt mycket positiv respons på mina tankar. Ibland i form av kommentarer och många gånger även som mail. Kanske för att flertalet människor tänker en hel del under en dag. Vad vet jag???

Ett leende kan man oftast kosta på sig tycker jag. Jag får ofta höra att jag ser så glad ut och det är ju trevligt. Kanske gör jag någon annans dag lite gladare också.

Kramar

Snäckskalsdalen. sa...

Så fin du blev i håret! Men du var fin förut också. Men skönt med lite kort också. Och så gott att sitta ute och slöa och slumra till....det har varit så fint här också.
Och jag håller fullständigt med dig om dina tankar, det är inte konstigt att vi aldrig får fred på vår jord när man tänker på alla småsaker som en del retar sig på, varför bry sig....ett leende och många blir glada och man själv också!
Du har så rätt!
Kramar

Cat sa...

Så snyggt!!!!! Vilken skillnad det blev.
Ha de gott. Kram, Catarina

Katarinas trädgård sa...

Snygging!
Men oj vad du verkar förgrymmad, det var nog bra att du kunde avreagera dig lite på bloggen. Hoppas det känns bättre nu! Tyvärr kommer det nog alltid att finnas sura typer.
Kram
Katarina

AnnaHelena sa...

Mycket fin frisyr som klär dig jättebra! Kul att förändra sig lite - själv är jag som sagt alldeles för feg just när det gäller håret...:-)

Visst behöver vi tänka på hur vi bemöter andra människor. Jag har nog turen att få omge mig med trevliga och glada människor överlag, men något jag reagerar på ibland är hur människor i service-yrken påfallande ofta är sura! Det kan t.ex. hända att en expedit i en affär är sur och inte drar på munnen en enda gång! Då om någon gång ingår det väl ändå att ta på sig en glad min...? Konstigt det där att man inte ens orkar försöka...

Jag tror att jag tänker lite som du att jag försöker hålla min blogg lite neutral från åsikter. För det mesta i alla fall...:-)

Kram // AH

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Snygg frilla! Verkligen!
Är själv less på person med all fokus på sig sig själv, bara sitt!
Ha det gott! Hej Ewa :)

Åsa Engzell sa...

Snygg frisyr och mycket bra skrivet! Ha det!

Lisa i Skåne sa...

Hej Anna-så fin du är i ditt korta hår!!!
Skulle jag våga?
Säger igen att det är en fröjd att titta och följa din trädgård!!
Kram Lisa