måndag 18 januari 2010

Dags att byta gammal mot ny....Jag är för tillfället en flitig bagare här hemma, 2 gånger i veckan bakas det bröd, dels för att jag är så himla trött på allt köpe bröd och självklart för att det är så himla gott och roligt. Det exprimenteras vilt, inga recept används så det blir nytt hela tiden. Bakade igår och kom på efteråt att jag kunde tagit några bilden, men så blev det tyvärr inte. Jag använder min eller rättare sagt min mammas klassiska gammla köks assistent från Electrolux från 70-talet som är på väg att gå i graven. Tänk att den är över 35 år gammal. Min händiga pappa har redan lagat den ett par gånger men inte fler gånger, nästa gång ska det in en ny.
Jag vill ha en ny.......jag vill ha en sån som Laila har en "Kitchen aid", jag vill............jag vill..........vill ha......ha....en svart. Får väl se nästa gång jag fyller år.

Ha en fin vecka
Kram Anna

6 kommentarer :

Linda i Lönnbacka sa...

Hej Anna!
Jodå allt kommer att ordna sig för oss, värre är det för hyresgästerna som förlorat allt de äger. Men de flesta av dem blev så skärrade så just nu tror jag bara de är tacksamma att de lever. Men visst måste det vara tråkigt att bli av med alla fotografier och sådant som har ett kanske bara emotionellt värde.

Min mamma har också en gammal 70-talare :) Jag har köpt en ny assistent från elektrolux, men ville från början haft en Kitchen Aid, fast de är ju såå dyra tyvärr!
Och min skulle ändå bara stå i ett skåp så du kunde det kvitta. Men liite fin tycker jag nog den är ändå :)

Ha en bra dag!
Kramar

Elsa och Helena sa...

Hej Anna! Vad duktig du är som bakar bröd och då måste man ju ha en "assistent" som fungerar.

Kram Helena

Hanna sa...

Hej Anna!
Tack för din kommentar!

Vad duktig du är som bakar så ofta! Jag har oxå en gammal 70-talare, orange!! Kanske om man hade en lite modernare och finare assistent kunde den stå framme och bli använd :P

Bläddrade igenom din blogg. Din trädgård verkar jättefin! Är det klätterhortensia du har på pergola-stolparna?
...Och ditt hem med såklart :) Vårat hus är oxå byggt 70, funderar även på att öppna upp mellan vardagsrum och kök som ni har gjort...

Ha d gott!
Kram Hanna

Hanna sa...

Hej igen!
Är det minikiwi (actindia kolomikta) som du har? Jag har några minikiwiplantor, men frukten blir ungefär vindruvsstora... de har inte gett så mycket än.
Har du fått mycket frukt på dina?

Javisst är det kul att ha lite ovanligheter i trädgården :)

Ha'de!
Kram Hanna

Emmas utsikt sa...

Hade inte varit så dumt med en sån alltså! Själv har jag en annan variant, men den är inte så designad, så den tas ut och in varje gång jag ska baka. Och det blir inte två gånger i veckan, så duktig du är!

Oc vilket läckert badrum! Me like!

Kram
Emma

Hanna sa...

Okej, då är det minikiwi du har. Mina heter Anna och Oskar om jag minns rätt. Och sen har jag oxå en som jag inte minns vilken det är... jag trodde den hade dött, men den återuppstod :D
Det blir frukt på endas honplantorna, så på så vis kan du kolla om det är en tjej eller kille iallafall :)

Ha d gott!
Kram Hanna