fredag 5 mars 2010

En kruka med vår......
Bilder lånade på allt om trädgård

Nu är det vår så man kan känna det i luften. Här i Skåne har vi idag en underbart blå himmel och solen skinner så det sticker i ögonen, men det är helt ok, nu har solbrillorna officiellt kommit fram.

I helgen har de lovat fortsatt fint väder och nu kan jag äntligen komma in i mitt växthus, så nu ska det städas undan gamla plantor och tyvärr är det någon tomat planta som inte kom till sopptippen i höstas. Det ser inte allt för vackert ut där men det ska det ändras på.

Bild lånad på sweden green house

Bild lånad på sydsvenskan

Bild lånad på vi i villan

Tyvärr är mitt växhus av ett mycket enklare art än dessa fina i trä.  9 kvm vanligt i aluminium som maken har murat upp på leca block. Bilder kommer kanske i helgen om det blir städat vilket jag hoppas på.
Ha en trevlig helg och tack för ditt besök här hos mig.

Kram Anna

4 kommentarer :

Hanna sa...

Vad häärligt med vår! Och få fixa till i växthuset... hmm, här i norrland har vi vinter nån månad till :( Tror jag emigrerar snart!

Härliga växthusbilder!
Ha en skön helg!
Kram Hanna

Vita hjärtan sa...

Tack för underbar vårinspiration och fin award!!!

Ska verkligen bli skönt att sitta i växthuset och njuta, men här är en meter snö i vägen......men solen har smält snön så pass att jag ser in i det nu =) Lääääängtar.....!

Kram Annemari

Linda i Lönnbacka sa...

Tack gulliga du för awarden, blev sååå glad!

Jag hörde att våren kommit till skåne nu, och jag hoppas att du får härligt vårväder nu i helgen så att du kan fixa och göra fint i växthuset...

Ser fram emot bilder!

Trevlig kväll!

A home far away sa...

Kikar in och önskar trevlig helg!

Kram Gunilla i Singapore