lördag 6 mars 2010

Sol, sol och mera sol.......

Lite bilder från mitt kök och vardagsrum som går ihop i ett "stort" rum. Nu har stolarna fått sin rätta klädsel och lite nya blommor på bordet.


Kronan med plättar i luften är ny för idag. Var en runda på plantskolan i förhoppning att köpa lite penséer men så blev det tyvärr inte, de var försenade pga vädret, ja det har man hört några gången under denna vintern. Så klart kom man inte hem tom hänt, blev lite smått och gott, blir fler bilder i morgon.Solen skiner in så tyvärr lite svårt att ta bilder. Makens stolthet står till höger i bilden och rymmer 720 liter vatten.


I dag har jag för andra gången hängt ut kläder på torkvindan, det luktar så himla gott och mjukt blir det. Nu bär det ut till växthuset för en stor rensning och rengöring, vi har -2 idag men kan tänka att solen värmer upp växthuset.

Kram på er alla och ha en skön lördag.
Tack för att du tittar in.

Kram Anna

7 kommentarer :

Linda i Lönnbacka sa...

Så snyggt med klinkergolvet som binder samman rummen!! Får nästan lite sydeuropeiska vibbar *ler*

Allt är kanonfint och jag gillar de stora fönsterpartierna, kan tänka mig att ni njuter av trädgården även inomhus om somrarna! :)

Ha en härlig dag!!
Kram kram

Mitt Stugliv sa...

Hejhej Anna!

Idag visar du fina bilder på ett vackert hem, ser väldigt mysigt ut.
Visst blir man sugen på alla vårblommor nu.
Idag har det varit lite upp packning i lyan.
Kolla din mail jag har mailat dej.

Ha det fint
KramKram
Lotta

Nattmia sa...

Ni har så fint hemma hos er..
Och vilken fin krona med plättar i luften i du shoppat idag.. Snyggt!!

Ha det så bra ute i växthuset och ha sedan en bra kväll..

Kram Mia

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad fint ni har det Anna! Jag bara äääälskar ert golv, blir lite medelhavs känsla i huset... Tur att du skrev att det var ett akvarium för jag blev liiiiite nyfiken. Trodde först det var ett terrarium, sen en möbel och sen läste jag det du skrev... *hihi*. Tänk vad man lägger märke till konstiga saker.
Ha en skön söndag!
Kram/ Anna

Emmas utsikt sa...

Då härliga inne- och utebilder. Vilket jätteakvarium. Vi har ett litet på 60 liter som är under avveckling, men de dör ju aldrig hihi. Tar så klart hand om dem under tiden.

Tusen tack för uppmärksamheten här under, jag ska följa upp när jag kommer hem. Är hos mamma nu.

kramen till dig!

Limetwig sa...

Va fint ni har det! Det ser ut som om vi har samma klinker i vår hall som ni har i kök & vardegsrum :) Hoppas du blev färdig i ditt växthus, där måste det ha varit varmt idag! Ha det bäst! Åse

.Charlotta sa...

Åh vilken fin krona. Letar själv efter en som denna där man kan sätta en liten kruka innut i. Har fått in liknande på mitt jobb (plantagen) men den är för liten i botten :( Vilken plantskola var det du hittat denna på?

Tack på förhand!