fredag 24 september 2010

Mörker fotografering......Ja, som ni ser blev det en väldig blandning av hur ljuset blir.....jag kan bara säga att lätt var det inte. Det blev gärna att bilden gulnade och jag vill hellre att vår led beslysning ska synas. Men här har ni vårt hus, i alla fall från framsidan.....en lite småtråkig låda som är byggd 1973 men passar oss perfekt med både läge och att det är ett 1-plans hus. Belysningen som vi har fällt in i fasaden är en led belysning och ger ett behagligt ljus och se skillnaden på ljuset inne som gärna gulnar.


Tyvärr har vi gatubelysning i gatan framför vårt hus och en lampa är placerad rakt utanför vår tomt och den lyser upp rätt så rejält, lite tråkigt tycker vi då det är svårt att få önskad eftekt av vår egen belysning.


Vi har bott i vårt hus snart i 8 år och gud vet när vi ska bli klara, vi önskar att vi kommit längre men det kostar både tid och pengar och det är inte helt lätt att få ihop när man vill göra annat med....... Men baksidan ska påbörjas under veckan så det händer lite hela tiden, men det kommer mer om det en annan dag.

DS. Korgen i mitt förra inlägg köpte jag på Jula för 249 kr.

Ha en underbar fredag
Kram Anna

9 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Hur du än har gjort så har dina mörkerbilder blivit fantastiska! Väldigt vackra både i detta inlägg och tidigare.

Det är bra med nutidens kameror där man kan öva hur mycket som helst, till skillnad mot dom gamla.

Ni har en osedvanligt vacker trädgård och huset är lika fint det.

Din korg med höst i blev ljuvlig!

Agneta kram

Mycket annat & lite betong sa...

Det blev ju jättebra bilder. Vad kul! Så fint det är!

Vi hade också en gatlykta precis utanför tomten vid vårt förra hus. Tråkigt, för jag tycker också om att belysa i trädgården.
Däremot har vi inget problem med gatlyktor nu, för här finns inga alls. Kolsvart är det. Jag har tänkt låna sonens kamera och försöka ta kvällsbilder för jag tror att den är bättre än min.

Ha en skön dag!
Agneta

Katarina sa...

Vilka bra bilder! Vi har också gatubelysning men jag tycker det är ganska praktiskt; om man behöver gå upp på natten behöver man inte tända, det är tillräckligt ljust ändå. Men på baksidan skulle vi behöva lite mer ljus, får nog sätta upp det på listan med nya projekt... Bra med ledlampor, de drar ju så lite ström. /Katarina

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Mysiga bilder. Jag tycker att det är skönt med lite längre kvällar.
Din trädgård by night ser härlig ut. Ha en fin helg, Petra B.

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Himla läckert med mörkerbilder, det blir så stämningfullt. Här har vi också satt ledbelysning, fast bara på butiken...huset blir nog nästa. I förra veckan satt mannen upp en spotlight mot en av våra stora lönnar, fint det också.
Ha en finfin helg,
Lydia

cat sa...

Nice :D
Ha de gott. Catarina

Atelje Annorlunda sa...

Så vackert med belysningen. Och väldigt fint i trädgården.
Vi håller själva på och ska besämma oss för belysning ute på altanen. Vet inte om vi ska ha spottar eller lampor som lyser neråt.

Trevlig helg
Åsa

Limetwig sa...

Jätte fina bilder! Gillar belysningen som ger stämning i trädgården. Har själv lite problem att hitta "ställena" som ska lysas upp! Mörkrädd som jag är så vill jag helst ha en stråltastare :))
Ha det bäst! Åse

Lotta sa...

Så mysigt det ser ut! Jag skulle gärna vilja ha stora fönster som ger närkontakt med trädgården utanför... och vilken trädgård ni har sen. Fantastiskt fin!
Kram