....på gång i stugan. Här kommer ett tips som jag även hade förra året men dom är ju så goda.
Smält valfri mängd nougat och hacka valnötter och blanda i, i år har jag köpt hjärtformade formar på lagerhaus. Häll i nougaten och ställ in i kylen så det stelnar sen smälter man mörk block choklad och lägger ett tunt lager överst på nougaten, och sen in i kylen igen....klart att njuta, super enkelt.
Här är lyktan jag hittade i Lund på julskylltningen till min andra marschall hållare, så nu har jag två udda och det blev super fint.
Ha en härlig dag i kylan....idag har vi -8 och det är inte så ofta vi har det i november.
Ha en bra dag
Kram Anna
14 kommentarer :
Gott godis, jättefin marschallykta!
Är du lite friskare idag, hoppas det!
Kram
Hej Anna.
Mums det ser godt ud ... Jeg kunne godt hapse lidt nougat nu :-)
Kh Lone
Tack snälla för tipset på ditt Julgodis... det ska jag absolut testa !
Hjärtformade formar har jag aldrig sett tidigare... jätte söta är dom och det måste jag köpa när jag är in på Lagerhaus nästa gång.
Hej! Råkade halka in på din fina blogg. Oj så mycket härlig trädgårdsinspiration! Nu längtar jag till sommaren och min egen trädgård.
Önskar dig en fortsatt trevlig vecka. :-)
Brrr, -8? Blir det snabba rastningar av lille Alvin då?
Vet inte varför, men jag känner mig himla godis sugen.
Hoppas din förkylning är borta!
Kram
Mums va gott det lät med julgodisen. Ja idag är det myggfritt, här är det -9 grader. Få se om det blir en skidtur ikväll eller om det är lite för kallt. Go kväll i julstugan
Kram
Åh.... har du redan gjort gottigheter.... Låter hur smarriga som helst..... Måste säga igen att marshall-hållartipset verkligen är en toppenidé!!! Snygg med den andra lyktan också.... Oh... har ni det så kallt.... Ja. det förstår jag är ovanligt..... Kallt här också.... ungefär dubbelt så många grader....
Kram Charlotte
Låter gott och ser jättegott ut! Snygga formar! Skriver på handlelistan... Ha det bra i kylan, brrr!
Kram,
Katarina
Vilka fina formar och så mysigt med julgodis. Här har jag idag bakat Leilas Kärleksmums vilket inte heller gick av för hackor!
mmmm så gott!! Det borde jag pröva!! Härliga vinterbilder med marschallen, läckert! Nu ska jag läsa ikapp lite, har inte hunnit läsa så mycket den sista tiden. :)
Kram
Emma
Oh så gott!!! Har du redan hunnit till godisgörandet!? Ska fixa pepparkakor först tänkte jag! Marschallhållaren med nygamla burken är så himla fin! Jättebra tips!
Kram!
Vilka fina hjärtformar, Rebecca kom hem med såna igår, men vi har inte hunnit fylla våra, kanske provar jag ditt förslag, nougat är så gott.
Ha det bra!
Camilla
Det verkar riktigt smarrigt det där! Duktig du är som är så tidigt ute! Jag har alltid höga ambitioner när det gäller att göra eget julgodis, men nog har det hänt att de inköpta ingredienserna ligger oöppnade på julafton...Men man ska aldrig säga aldrig. I år kanske jag verkligen gör slag i saken?
Kram // AnnaHelena
Hej igen!
Ville bara säga att jag har länkat till din blogg i min blogg. Det handlar om Havrebullarna! Hoppas OK. Dom är så goda så jag får baka dom jämt, känns det som!
Kram
Skicka en kommentar