torsdag 19 april 2012

Läxa...Detta blev mina första bilder att presentera på gårdagens fotokurs läxa. Det blev lite beröm för bilderna på Alvin, det känndes riktigt bra att vår lärare tycket dom var fina. Instruktionerna var ISO 400 och en bländare på 3.5 i brännvidd 18 och jobba med skärpedjupet. För er som kan lite om fotografering är detta säkert super enkelt men för en novis......inte helt självklart, men super roligt. Ha en härlig dag
Kram Anna9 kommentarer :

Livet på solsidan sa...

Finfina bilder. Och sötaste vovven!

Inte är det lätt det där med fotografering. Jag bara "kör på" så blir det som det blir... Men man lär sig nog av det också, men det tar bara lite längre tid!

Kram Tamara

Staffan Nilsson sa...

Närbilden på hunden var riktigt bra. När jag lärde mig foto så var det framför allt en sak som fastnade; endast det som är intressant och som ger bilden något ska synas. Det lyfte mina bilder till en ny nivå.

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, du går fotokurs, va kul. Det borde jag nog också göra men här finns ingen, så är det när man bor på landetlandet, man får åka lite långt för det mesta.
Fina bilder på Alvin!
Agneta kram

The Secret Garden sa...

Fina labbar! :)

Så roligt att läsa när du beskriver vad du får för fotoläxor.

//Boije

Marie Lithén sa...

blir spännande att se hur dina bilder kommer att utvecklas!

Marina sa...

Kul att se din läxa.

Ja, det där med skärpedjupet är det jag övat/använt mest på nu efteråt.

Kram

Tittis Trädgård sa...

Åh, så söt han är din Alvin, ser så fridfull ut på bilden!Lycka till med foto-läxan./Titti

Suz sa...

Jättefina bilder tycker jag och det ligger säkert mycket i allt man lär sig av experter och det är kul att lära sig nytt och mer om saker. Men jag måste ändå säga att mycket ligger i betraktarens öga - expert eller inte, tycker man det är vackert så är det, oavsett skärpedjup eller annat. När du har bilder på Alvin på din blogg finns där också en känsla i text och bild tillsammans och det är också vackert.
Men jag blir också sugen på att lära mig mer, känner bara att det är lite långt att åka till Malmö för en kvällskurs. Jag som nästan precis sluppit undan pendlingen dit varje dag;)
Ha en riktigt go helg!
Kram Suz
PS. Om du skulle vara ute och åka en söndagstur hoppas jag du svänger inom Sövde och dyker upp på min öppna visning av Zelected by Houze heminredningskollektion mellan 14.00 och 16.00 på söndag, inlägg finns på bloggen och det kommer en blänkare där idag igen:)

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Anna,

Fotokurs vad roligt! Skulle också vilja lära mig mer om min kamera. Min är ingen stor tjusig en, men den har alla funktionerna ändå.

Gratulerar till sonens antagning vid skolan i Nya Zeeland! Förstår din ängslighet. Har just vinkat av min sextonåring som är på väg till Barcelona. Visserligen inte helt själv och bara för en vecka, men det känns i mammahjärtat ändå :)

Trevlig helg!
Kram Sanna