söndag 9 september 2012

Helg nöje....I dag bar det av till Flyige plantskolan med mamma och svägerskan J, i helgen har plantskolan haft gäster som Gunnel Carlsson mfl. Dock var jag jag mest intresserad av att shoppa växter så det blev en del men dom får ni se i morgon....
Kolla in denna jättehortensia, den hade gärna fått följa med hem men så blev det inte, men en annan hortensia fick...
Nu är det verkligen höst blommor som gäller och så vackert det är, varje årstid har verkligen sin charm när det gäller växter och färger.


Ha en härlig söndag
Kram Anna

4 kommentarer :

Marianne sa...

Mycket vackert...har slavat med undanplockning i helgen, får se om jag handlar nått, bor man nära ett trädgårdsparadis som du så klart det blir ett och annat fynd.

Marina sa...

Precis, varje årstid har sin charm. Jag har lite höstblommigt här hemma men inga ljung ännu. Det kommer nog. Har två vita cyklamen som jag inte vet var jag ska ha. Kärt problem!

Kram

Anonym sa...

Härligt! Måste dit snart tror jag, just nu är det mest trötta sommarblommor hos mig. Tack för inspirationen! :) Kram från Hanna

Snäckskalsdalen. sa...

Flyinge är en sådan handelsträdgård som jag har skrivit upp att jag vill till när jag kommer söderöver, det verkar helt underbart där! Och hortensian skulle jag också väldigt gärna vilja ha....och den fina järnkulan för ljus också.....det ser ut att finnas mycket man vill ha där.
Flyinge får mig annars bara att tänka på hästar men det finns alltså annat där också!
Agneta kram