fredag 7 december 2012

En stor portion..........med inspiration får man med sig hem när man har varit på Hvilans blomster kväll. Det är verkligen härlig input man får och allt för många nya idéer. Man vill göra allt men det går ju inte. Det blev en del inköp och några alster som ni får se i morgon, jag blev inte helt klar så det får bli hemma ikväll. Jag har haft tre väldigt hektiska veckor bakom mig och nu ser jag fram mot en lugn tid fram till jul. I helgen är det middag hos bror och svägerskan som står på schemat och resterande tid stårdet LEDIGT. Det ska bli skönt för både kropp och själ att bara mysa, kanske blir det lite julgodis bak.Ha en härlig fredag 
kram Anna


3 kommentarer :

oumberligating sa...

Vet inte riktigt hur jag halkade in här....men nu när jag ser Pippitröjan på din lilla bild så funderar jag på ett inlägg om detta plagg, självklart finns det massor redan men inget riktigt, riktigt oumberligt.
Fina bilder och fin blogg du har....en sådan skulle man ha! (ler)

Bondjantan sa...

Åååå mosskloten väckte mitt ha-begär!
Ha en skön fredag!

AnnaHelena sa...

Ja, det var väldigt fina saker du visade! Så skönt för dig att det lugnar ner sig lite nu. Det är så synd att det är så hektiskt i december. Nu vill man ju verkligen bara kunna sätta sig ner och njuta. Hoppas du får tid till det i helgen!

KRam // AH