onsdag 5 december 2012

Muggar av Arne Jacobsen...I lördags var jag med tjejerna på jul shopping i Köpenhamn. Det blev shoppat en del bla. nya julgranskulor, blommor, ljuslycktor och en del annat smått och gott. Kopparna på bilden är Arne Jacobsen och dom hade gärna fått följa med hem men priset kändes inte helt rätt 149 kr /st är lite väl för något som man har fram en kort tid på året, visst kan man anv dom till annat men njä..


Tyvärr glömde jag att ta bilder så ni får hålla tillgodo med det lilla det blev.

Danskarna är verkligen fantastiskt duktiga på att göra det julfint. Det var mycket folk och massor att titta på, tiden for iväg och kl fyra satt vi på tåget hem igen. Det blev många timmar och trötta fötter. Väl hemma var det bara att svida om och iväg till kära M s fest. Tala  om att jag var slut i kroppen och mina linser ville bara ut....ut från ett par torra ögon som protesterade.

Idag är det julfest med jobbet och veckan rullar på. I morgon bär det av till Hvilan för att göra blomsterarrangemang med trädgårdsklubben. Ska bli lika roligt som alltid, har gjort det några år nu och det är alltd super trevligt, men var tar veckorna vägen, tiden far iväg och jag hinner inte med något hemma??

Ha de
Kram Anna
7 kommentarer :

Ninnis sa...

Tack för inspirerande bilder...från din tripp...=)

Kram Ninni

Marianne sa...

Trevligt med lite sydligare inspiration...i vår trädgårdsförening har vi också kransbindning och pyssel i veckan, "förståss" ska jag dit.

Anonym sa...

Fina bilder, härlig inspiration! Jag håller med om att tiden rusar, jag hinner inte heller någonting! Tur att det är jul snart, jag behöver vila. De där kopparna är så fina, men lite dyra. Ett tips: Tiger hade liknande för en mycket billigare peng tidigare i höstas. Plagiat, men ändå... Ha en bra onsdag! Kram Hanna

Mys och hemtrevnad sa...

149 för tre hade varit mer prisvärt tycker jag..ler...vackra bilder att inspireras av iaf...kramis semlan

Anonym sa...

Ååå vad mycket fint! Har du några bra tips på butiker i Köpenhamn? Och Lund? Är nyinflyttad i södra Skåne och behöver lite tips. Tack!
PS. Din blogg är mycket inspirerande!!! /Eva

Le petit jardin sa...

Visst är danskarna duktiga på att göra julen juligare och man blir ju sjuk av allt fint inne på Illums bolighus. Som tur är har vi fått ett eget litet bolighus på Emporia

Du verkar iallafall ha haft en mysig Köpenhamnsresa

kram Kajsa

Godastunder-tokigaidéer sa...

Till Eva,
Köpenhamn är en underbar shoppingstad. Du hittar mängder av härliga affärer av alla slag längs med ströget. Lund är en underbar stad att strssa runt i, man käner av den gamla staden och de små gränderna. Synd är bara att de stora köpcentrumen tar för mycket kunder av centrum. Jag ärför att stödja centrum och bojkotta de stora centra. I Lund hittar du småbutiker som chic o chic, Udda tina, och min ena favorit gallerian med boomerang och Gant. The huset java är en storfavorit och nu har man just invigt den nya saluhallen som är väl värd ett besök, hoppas du finner dig tillrätta i Lund för det är en underbar stad.
Kram Anna