lördag 23 februari 2013

Mässa på gång....Ja nästa vecka drar den igång, Hem och villa mässa i Malmö. Inte för att jag är jätte intresserad och jag går ändå bara på avdelningen för trädgårdsmässan. Förr året var den väl så där, jag hade önskat att det var mycket mer. Vissa saker var jätte bra så jag ska inte prata dåligt om den men som sagt det var väldigt litet område.
Om en vecka blir mitt liv lite lättare och det går tillbaka till lite mer vanliga rutiner, ingen massa över tid utan mer egentid igen.

Hoppas ni alla ha en härlig lördag
Kram Anna

6 kommentarer :

Helens trädgård sa...

Det är ändå jättekul då mässorna startar och man kan få lite inspiration.
Här uppe har vi en liten trädgårdsmässa i Umeå slutet av april.
Det ser jag framemot för då är det vår även här :=)

Trevlig helg!

Anonym sa...

Jag var på Hem & Villa-mässan i Malmö för första gången förra året. Och blev väldigt besviken. Det var definitivt inte värt pengarna och jag kommer inte att gå i år. Det fanns några få fina & intressanta montrar ... Jämfört med trädgårdsmässorna i Stockholm var det tyvärr riktigt dåligt!
Din blogg är däremot jättefin och mycket inspirerande! Tack för det!

Katarinas trädgård sa...

Jag vet inte om jag ska gå på mässan i år, jag tyckte den var dålig och alldeles för liten förra året. Så ta med dig kameran om du går dit!
Trevlig helg!
Kram
Katarina

Marina sa...

Oftast blir jag besviken på mässor numera. Det är för mycket "annat". Allt är dessutom jättedyrt.
Däremot ser jag fram emot att Solhaga, värt närmaste och bästa gardencenter, öppnar för säsongen nästa helg. Där finns inspiration och växter jag har råd att köpa. Inte billigt men ok.
Jag vet vart bilen kommer köra på lördag!

Kram

Bjørkvold besøkshage sa...

Det er fint med messer, men jo mere man har sett jo mere kresen blir man.
Det er neste litt sørgelig:-(
Brita

Ulrika sa...

Håller med dig (och flera andra som kommenterat tidigare) om att mässan förra året inte var särsklit imponerande. Ändå kommer jag att gå dit i år igen. Hoppas den blivit bättre.
Ha en fortsatt trevlig helg!
Ulrika